Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a jo, já četla v podpisku. Tak to mě mrzí, že máte takový trápení. A proč se nedaří víte?
@Katjus Adrianko
informuj Nas pak.
Jo a jinak zadne hormony nebers krome utrogestanu? Ket v nativu?
Příspěvek upraven 21.03.16 v 20:55
@audiomax prirozene Nam to nepujde nemam vejcovody.Mam za sebou 2 zavadeni cerstveho embrya.Tak mozna mi sefne ket v prirozenem cyklu.
@adrusenkaaa a mně v práci řekli že mají výpadek… Grrr. Zkusím ještě jinou lékárnu
@kratjana Jani, a to je volně prodejné? Zkoušelas hledat na netu? ![]()
No myslela jsem proč se nedaří umelko. Z toho mám já úplně hrůzu, že se nezadari napoprvé.
@audiomax Vítám tě
Mně osobně taky Kafka nesedl, ale jak už tu padlo, myslím si, že je dobrý doktor, ale pokud si můžu vybrat, tak si výběru někoho jiného… ![]()
Ahojky děkuji ![]()
Já jsem z něho vždycky taková nesvá, nevím proč, nikdy neřekl ani neudělal nic špatného, ale prostě takovej divnej pocit. No každopádně mu věřím a doufám, že pro nás udělá maximum. A Ty si vybiras ke komu jdeš?
@kratjana nešlo mi to sem dát, tak jsem ti to poslala do zprávy… ![]()
@audiomax No tak on určitě svou práci deka dobře, ale je takovej svůj a to nemusí kazdemu sednout… No já když se vždycky objednávání, tak se ptám kdo slouží a potom se rozhodnu… Já chodím nejvíc k Tokarevě, ale i Hromadovou mám ráda…
Ty jo, tak to jsem nevěděla, že si můžeš vždycky vybrat. Mě teda automaticky objednávají ke Kafkovi. Nevím jestli by se mi chtělo pokaždé někomu vykládat náš problém. Ale asi záleží jaký máš problém že?
@audiomax no to je to, mně to taky nebavilo pořád někomu vykládat, taky se tam u nás docela zmatkovalo, takže Tokareva a Hromadová vědí, na čem jsme a konečně ta komunikace funguje…
@T.martasek píše:
@kratjana Jani, a to je volně prodejné? Zkoušelas hledat na netu?
Prášky jo a nějaký kapky jsou na předpis prý
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Já jsem na to zapomelazítra tam zavolám. A ty jsi někam volala? Zatím jsem objednaná u 2 doktorů. Už jsem si koupila vitamín D.
Tak ta Malíčková opravdu nenabírá, budou přijímat až od září ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.