1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
24.3.16 10:01

@T.martasek Tak podávám info, volala jsem si do té Plzně na tu imunologii. Já mám teďka MS, takže mi říkala, že si mám zavolat další cyklus 1DC a objedná mě přesně v době ovulace (odebírá se ovulační hlen), aby jsme nemuseli jezdit dvakrát :dance: Takže je to tam docela fofr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.3.16 12:34

@Kikuška90 tak ta snad bude ještě lepší protože mě ovu hlen nebrali! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.3.16 12:36
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak ta snad bude ještě lepší protože mě ovu hlen nebrali! :cert:

Co jsem četla na její stránce, tak se bere oběma krev a ženám ovu hlen a chlapům sperma :think:… Doufám, že se aspoň na něco přijde :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.3.16 13:33

@Kikuška90 tak nám jen krev. Tak yo je zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.16 15:04

@Kikuška90 Díky za informace, já už to nechám až po Velikonocích, nevím, kam dřív vletět, dělám i o víkendu, to bude zase masakr… :zed: V úterý tam brnknu… Akorát na webovkách píše, že jsou dvě schůzky, jedna ohledně vyšetření a druhá výsledky a konzultace… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.16 15:07

@kratjana Jani a zjistili ti něco u té Malíčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.3.16 16:41
@T.martasek píše:
@kratjana Jani a zjistili ti něco u té Malíčkové?

Vše ok…

Kde děláš? Já mám díky bohu Vik volný a až vrlikonocni pondělí pracovní. Delav v trafice geco v kaufu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.16 18:22

@kratjana Já dělám v Hrušce, ale v pondělí máme naštěstí zavřeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.3.16 18:45

@T.martasek my jsme se dnes nezastavily ;( v první minutě v sefm prý prošlo dverma.cca 130lidi :cert: A jak byli dnes příjemní si. dokazes představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.16 19:05

@kratjana Jj, to mi povídej, já jsem za pultem a krajím salámy, si umíš představit, jak budou celý víkend nervní, že mi to dlouho trvá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.3.16 19:11

@T.martasek člověk se snaží, běhá tam jak Kr.ten a pak ti chlap řekne že tam musel čekat deset minut…nejraději bych mu řekla že v pr…vrtulí nemám. Ale kolegyně se s nimi n.sere. Když někdo dr.kuje tak jim řekne že si to mají brát po kartonu a dnes by nemuseli.stat deset min frontu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.16 22:41

@kratjana No jo práce s lidmi je někdy tuze veselá… :mrgreen: Mně takhle jeden chlápek řekl, že chce 20 cm kabanosu, tak jsem kus ukrojila a on na mě začal ječet, že to není 20 cm, tak jsem mu řekla, ať mi příště řekne váhu, že nejsme v textilu… A minule mě paní nutila hrabat v bůčku s tím, že by chtěla libovej, tak jsem opáčila, že ji tedy libovou můžu nabídnout kýtu… :mrgreen: To bude zítra zase pakárna… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.3.16 04:41

@T.martasek ty jsi husta :D ta kolegyně mě taky kolikrát baví tím co jim řekne :) ka třeba nesnáším když se ptají zda na vrlikonoce nebo vánoce bude otevřeno a zda budou noviny atd… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.3.16 21:34

Holkyyy co děláte? Tady mrtvo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.3.16 22:11

@kratjana Hooooj, já odpočívám, do jedné jsem byla v práci, pak smažila řízky, potom pekla mazanec, potom jela nasbírat na zahradu bylinky a pak barvila vajíčka… :P Teď se válím u TV… ;)

Příspěvek upraven 27.03.16 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.