Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek Tak podávám info, volala jsem si do té Plzně na tu imunologii. Já mám teďka MS, takže mi říkala, že si mám zavolat další cyklus 1DC a objedná mě přesně v době ovulace (odebírá se ovulační hlen), aby jsme nemuseli jezdit dvakrát
Takže je to tam docela fofr ![]()
@Kikuška90 tak ta snad bude ještě lepší protože mě ovu hlen nebrali! ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak ta snad bude ještě lepší protože mě ovu hlen nebrali!
Co jsem četla na její stránce, tak se bere oběma krev a ženám ovu hlen a chlapům sperma
… Doufám, že se aspoň na něco přijde
![]()
@Kikuška90 Díky za informace, já už to nechám až po Velikonocích, nevím, kam dřív vletět, dělám i o víkendu, to bude zase masakr…
V úterý tam brnknu… Akorát na webovkách píše, že jsou dvě schůzky, jedna ohledně vyšetření a druhá výsledky a konzultace… ![]()
@T.martasek píše:
@kratjana Jani a zjistili ti něco u té Malíčkové?
Vše ok…
Kde děláš? Já mám díky bohu Vik volný a až vrlikonocni pondělí pracovní. Delav v trafice geco v kaufu
@kratjana Já dělám v Hrušce, ale v pondělí máme naštěstí zavřeno…
@T.martasek my jsme se dnes nezastavily ;( v první minutě v sefm prý prošlo dverma.cca 130lidi
A jak byli dnes příjemní si. dokazes představit ![]()
@kratjana Jj, to mi povídej, já jsem za pultem a krajím salámy, si umíš představit, jak budou celý víkend nervní, že mi to dlouho trvá… ![]()
@T.martasek člověk se snaží, běhá tam jak Kr.ten a pak ti chlap řekne že tam musel čekat deset minut…nejraději bych mu řekla že v pr…vrtulí nemám. Ale kolegyně se s nimi n.sere. Když někdo dr.kuje tak jim řekne že si to mají brát po kartonu a dnes by nemuseli.stat deset min frontu… ![]()
@kratjana No jo práce s lidmi je někdy tuze veselá…
Mně takhle jeden chlápek řekl, že chce 20 cm kabanosu, tak jsem kus ukrojila a on na mě začal ječet, že to není 20 cm, tak jsem mu řekla, ať mi příště řekne váhu, že nejsme v textilu… A minule mě paní nutila hrabat v bůčku s tím, že by chtěla libovej, tak jsem opáčila, že ji tedy libovou můžu nabídnout kýtu…
To bude zítra zase pakárna… ![]()
@T.martasek ty jsi husta
ta kolegyně mě taky kolikrát baví tím co jim řekne
ka třeba nesnáším když se ptají zda na vrlikonoce nebo vánoce bude otevřeno a zda budou noviny atd… ![]()
@kratjana Hooooj, já odpočívám, do jedné jsem byla v práci, pak smažila řízky, potom pekla mazanec, potom jela nasbírat na zahradu bylinky a pak barvila vajíčka…
Teď se válím u TV… ![]()
Příspěvek upraven 27.03.16 v 22:30
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.