1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
7.4.16 11:05

@Mišuta29

Ahojky, no doporučil nám ho Kafka, nová nejmodernější metoda prý. :lol:
A je to jen 5000kč navíc, to už nás asi nezachrání.
My začínáme jakmile přijde mrcha na kterou čekám už 52 dní, v pondělí jsem byla na injekci a tak zase čekám. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.4.16 11:25

@Lilly15 @Lalunta ja vam tak strasne moc holky dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.4.16 11:33

@Mišuta29 Já mám za sebou dvě stimulace, takže taky jsem ve stádiu doufání jako ty a prostě musíme věřit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.16 11:37

@Lalunta Ahoj spolutěhulko :hug:,jsem moc ráda, že Tě tu opět potkávám :hug:! No je to šílený, jak rychle to uteklo, že? Jak se vede broučkovi a Tobě? Budeš rodit na Obilňáku?
Je to až neuvěřitelný, jak ty měsíce rychle utekly! V sobotu začínám 36tt a dle včerejší kontroly se Viktorie narodí do měsíce, určitě přenášet nebudu. Kleslo mi bříško a začínám pociťovat větší bolestivost v podbřišku i v kříži. Snad to alespon do toho 1. května vydržím :mrgreen:. Určitě dám vědět, až se narodí další Repromeďátko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.4.16 11:38

Holky, dnes mi volali z Repromedy, asi z genetiky. Omlouvala se mi, že mají těch PGD strašně moc, tak prý ať vydržím do konce příštího týdne, tak co se dá dělat, musím vydržet… Ale hned se cítím líp, že se na tom pracuje, než když jsem celé týdny beze zprávy… Hlavně, že v genetice není ta nemoc motýlých křídel, to mi úplně spadl kámen ze srdce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.16 11:49

@T.martasek Tak to je úžasná zpráva! My jsme byli v Repromedě v době prázdnin, tak se asi promítl fakt, že si dost nastávajících rodičů ještě před stimulací zajelo na „poslední dovolenou ve dvou“. Při čekání na informaci, zda jsou naši kulíšci po PGD zdraví, jsem netrpělivostí ještě víc zešedivěla :D. Tebe vážně obdivuji!
Je to další úspěšný krok a moc přeji, aby i další informace byly tak pozitivní, jako dnes ;) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.4.16 12:35

@Lilly15 Moc děkuji, ono to čekání je vždycky nejhorší a hrozně se to táhne… Ale hlavně ať to dobře dopadne, ať to čekání za to stojí… :roll: Tobě moc gratuluji k úspěšnému těhotenství a za chvilku budeš už Viki držet v náručí, ten pocit je v životě ten nejkrásnější, kor, když jsou to tak „vymodlené“ děti… Přeju hodně zdraví a štěstí a ještě vydrž, ty poslední týdny jsou nejtěžší, ale stojí to za to… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.4.16 12:58

Ahojky holky :mavam: tak já jdu 11 na utz. Snad bude vše v pořádku a hned jen co dorazí menstruace začneme stimulovat. Moc se těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.4.16 15:19

@Lilly15
Ahoj :mavam: My se zatím držíme na termín, i když samozřejmě při námaze bolesti břicha a zad jsou, ale žádná předzvěst porodu by to být neměla. Ano, na Obilňáku bych chtěla rodit, všichni z rodiny tam rodily a dobrý, tak nemám nad čím váhat. :nevim: Už se hrozně těším, až bude na světě. :srdce: Teď už zbývá zhruba stejně tolik času, jako když jsme byly na začátku a potvrdili nám těhotenství, my se modlily, aby bylo srdíčko, pamatuješ? Neuvěřitelný!!! Tak ať se vám daří a vydržíte co nejdéle! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 15:50

Ahoj. Tak ja taky na repromedu mam jen chvalu. Ikdyz ta komunikace opravdu nekdy vaze. Jinak ja zacinam 27 tyden a holcicky maji 700 a 780 g. Drzim tady vsem moc pesti aby se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.4.16 15:55

@Mišuta29 Ahoj, taky díky Repromedě čekáme miminko. Matýsek tu bude do pár týdnů. Věřila jsem jim, že vědí, co dělají. Ale před posledním ketem jsme trochu zauvažovali, jestli v případě neúspěchu nejít jinam. Nakonec se brouček chytnul a teď už to určitě doklepeme do konce. A myslím, že pro případného sourozence zamíříme nejdříve tam.
Tak hodně štěstí přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.4.16 17:27

Všem vam uprimne dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.4.16 19:55

Všem nastávajícím maminkám upřímně gratuluji a moc doufám, že se to konečně zlomí a my se záhy přidáme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.4.16 21:32

Odpověď z repromedy

Vážená paní Uhrová,

děkuji za Váš dotaz.
V odůvodněných případech podáváme Luveris. Přístup ke stimulaci je u různých pacientek různý podle toho, jak to vyžaduje konkrétní situace. Luveris se užívá u starších žen s nízkou reaktivitou vaječníků na hormonální stimulaci a také u žen, které produkují vlastního luteinizačního hormonu málo.
Ohledně vhodného postupu při Vaší stimulaci se dohodneme v mé ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.4.16 07:14

@kratjana Už máš ty výsledky z té hysteroskopie?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.