Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerezaRyš Sarinka 1330g a 39 cm, Stellinka 1180g a 39 cm… jsou pry moc sikovne ![]()
![]()
![]()
@pajinkapajinka jee tak to jsou sikulky…
to byl Teda fofr ten porod, zrovna včera jsem se dívala kdy si tady psala že máš rodit za 3tydny…
holcicky už se vás asi nemohly dočkat ![]()
@pajinkapajinka moc gratuluji ![]()
Ať jste všichni zdraví a hezky rostete ![]()
Holky mate nektera mrazacky v repromede? Pry zdrazovali. Mame tam dve embryjka spolu zamrazena a za rok chteji 3tis. To mi prijde dost
![]()
@TerezaRyš asi ne, ale jeste mohly chvili pockat
. Ale jsem rada, ze to mam za sebou.
@kelynka ja jedno jsem zvedava. Meli by se myslim ozvat nekdy o prazdninach. Nebo tam brnknu ja…
@pajinkapajinka ja jsem od nich dostala dopis asi 14dni zpet. Oni ti urco taky poslou
Na placeni nezapomenou ![]()
@TerezaRyš píše:
Tak myslím že začínám věřit na zázraky. Tohle je z dnešního dopoledne.. Děkuji všem za pozitivní zprávy:-))
Supeer! Držím palce ať se prckovi daří ![]()
@kratjana Tak co MS?? Pořád nic??… Já jsem dneska 33 DC a zatím nic, asi nějakej špatnej měsíc ted
![]()
@Kikuška90 ahojky, představ si že se mi dostavila. Už včera večer. Jasala jsem
takže dnes 1.dc a lepim estrapatch. Kontrola 3.6. 13.30.
Oprt to bylo tak že isem včera zkusila tt a nic. Ale bylo úplně jasný že jak zkusím test ze se mrcha zpusti, téměř jako vždy když mám zpoždění. Mazec
předpokládám že ket bude 9. Nebo 10.6.
@kratjana píše:
@Kikuška90 a ru se chystáš jít tento cyklus?
Já se chystám tak v červnu/červenci za rok
… Jedeme 8.6. na tu Imunologii, za měsíc jsou výsledky a pak uvidíme. Ale letos to už asi kašleme a necháme to být.
Holky je normalni ze 4den co picham gonal 250 ze nic necítím? Zadne pichani, změna hormonu proste nic. Zitra jdu na utz tak snad tam nějaký folik bude
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.