Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca to Teda… pořád nějaké čekání a doma se to hrozně táhne ![]()
@Macamaca dekuji dam vedet dnes mi utz delala tokavera ci jak se jmenuje!
@Lalunta Gratulace nejvetsiiiii:). Nase holky jsou na obilnaku taky ![]()
Holky chtějí mi punkci udelat 9den stimulce… Bude to boj kdyz budu stát za svym a to 11den stimulace?
@Mišuta29 píše:
Holky chtějí mi punkci udelat 9den stimulce… Bude to boj kdyz budu stát za svym a to 11den stimulace?
Bude to boj
Já chtěla vložit dvě embrya místo jednoho a stala jsem se nepřítelem číslo jedno
… S tou punkcí je to těžký
Bála bych se jim do toho kecat a zjistit, že 11. den bylo pozdě a některé folikuly popraskaly. ![]()
@Mišuta29 proč tak brzo? Kolik mají mm? Četla jsem že by se to mělo dělat nejdříve 11.dc. Ale na druhou stranu Kikuska má pravdu
Jinak mam 8 folikulu 3-12,13,14mm a zbytek 7,7,5atd… Me amh je 1.4 takze sem počítala ze jich nebudu mit tolik ale strasne chci jit az v pondeli bojim se ze nebudou dozrale
@Mišuta29 píše:
Holky ten nejvetsi 6dc mel 14mn
To nám moc neřekne
… A ty si pícháš od 1 DC nebo od 2 DC, takže 6 DC jsi píchala pátý den??
.. Kdy máš další kontrolu?
@Kikuška90 a dali ti dve? Me Hromadova jasne dala najevo ze dve nikdy!!! ![]()
@Mišuta29 píše:
@Kikuška90 a dali ti dve? Me Hromadova jasne dala najevo ze dve nikdy!!!
Dali, ale byl to boj a koukali tam na mě všichni (kromě Kafky, ten byl jediný normální) skrz prsty co si to dovoluji ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak nám bije ![]()
Jsem 6+5
Mimísek má 8,29mm
TP 15.1.2017 ![]()
![]()
Dnes byla poslední návštěva v Repromedě ![]()
@Mišuta29 píše:
Ahoj, já bych jim věřila, vědí, co dělají ![]()
Já nevím, kolik jsem měla já, já jsem u toho moc nedávala pozor ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.