Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Holky kdo byl na laparce na obilnaku? Prý berou do třech týdnu. Jenže nevím jestli bych to stihla. 10.6.cxa transfer a konec června snad menses. takze by to vyšlo na zacatek července. Říkali že na prázdniny berou jen nutné případy kvůli dovolenym ;( ach jo. Já bych to. chtela stihnout ať nemusím. platit to ubytování roční ;(
Hele já bych to tak neřešila, jestli Ti to ubytování (
) končí v září a ty budeš mít posledního nanuka, tak bych to neřešila. Prostě bych jim řekla, že si pro něj přijdeš hned jak budeš moct a hotovo. Pokud by byl transfer v září nebo v říjnu tak to řešit nebudou…
Tak dneska má náš chlapeček měsíc. Neskutečně to letí. Holky, všem vám tady moc přeju, abyste se takovýho uzlíčku štěstí co nejdříve všechny dočkaly ![]()
Oni Ti pak spočítají TP podle transferu, jak budeš z Repromedy odcházet. Mělo by to být odběr oocytú + 38 týdnů. Já měla KET, takže to bylo od KET +38 týdnů +5 dní.
@Kikuška90 dekuji… Znama ted posilala foto z ketu kde mela malou fazolku! A repromeda ze to dela bez utz tak sem koukala! Ja jdu v pondeli na opu tak doufam ze v sobotu dojde k ET
Tak mam po vsem děvčata
nic hrozného to nebylo! Ted to trochu jde k sobe tak lezim ale nic co by se nedalo přežít! Neco jako silnejsi bolesti u ms! Jinak mam 5.foliku a ted budu do zitra cekat kolik vajicek se oplodní to budou nervy
no musela sem si udelat dnes radost a muz mi koupil krasne zelené saty na sobotní ET
verim ze bude!
@Kikuška90 vsechny byly kvalitni a oplodnilo se jich 4. Dalsi info v patek a ET v sobotu
@Mišuta29 píše:
@Kikuška90 vsechny byly kvalitni a oplodnilo se jich 4. Dalsi info v patek a ET v sobotu
Super
Držím palce ![]()
@pajinkapajinka píše:
@Mišuta29 držím palečky.. tfuj, tfuj, tfuj…
Jak se daří holčičkám?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.