Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak mam jen 5vetsich folikulu pry nic moc a to sem stimulovala s gonalem 250 ale co vždyť me staci jeden šampion preci! V pondeli jdu na punkci jo šle msm krásnou sliznici 11mm
@Kikuška90 kazdy den dojizdime i s davkou mlicka
. Narodily se 32+0.
@pajinkapajinka píše:
@Macamaca nadheraa ted maminko hezky krmit miminko
Děkuji ![]()
@TerezaRyš píše:
Tak už jsem po kontroleprcik má 3mm, za 14 dní další kontrola… srdíčko ještě nebusilo ale pořádně nevím jaký jsem týden nemůžu se k tomu dopocitat
nevíte některá jak se to počítá? Dneska jsem 14 dní od et…
To nevím, jak to. počítají ![]()
Oni ti neřekli? Ale můžeš to spočítat klasicky od prvního dne poslední MS.
@Mišuta29 píše:
Holky tak mam jen 5vetsich folikulu pry nic moc a to sem stimulovala s gonalem 250 ale co vždyť me staci jeden šampion preci! V pondeli jdu na punkci jo šle msm krásnou sliznici 11mm
Takže nakonec v pondělí, jak jsi chtěla ![]()
To nevadí, že je jich míň, o to víc budou kvalitnější. ![]()
A jak píšeš, jeden stačí ![]()
@Macamaca prý se to počítá od punkci (2tt + zbytek dní takže bych měla být 4+5… tak snad ta y dva týdny už bude busit
a bude po nerrvech…je to krásný slyšet že se to povedlo a že prcek je tam kde má být…
Opravdu bych to že srdce přála každé z vás..ten boj je hrozný a unavny ale za ten. pocit miminka v břiše se prostě vyplatí bojovat…
@TerezaRyš píše:
@Macamaca prý se to počítá od punkci (2tt + zbytek dní takže bych měla být 4+5… tak snad ta y dva týdny už bude busita bude po nerrvech…je to krásný slyšet že se to povedlo a že prcek je tam kde má být…Opravdu bych to že srdce přála každé z vás..ten boj je hrozný a unavny ale za ten. pocit miminka v břiše se prostě vyplatí bojovat…
Aha, tak já jsem taky byla poprvé na ultrazvuku 4+5 a mimísek měl 4,7 mm
Srdíčko bylo až teď 6+5
Ale podle poslední kontroly mi ten první údaj nesedí, spíš si myslím, že mi to poprvé řekli blbě a ze jsem byla 5tt přesně
@Macamaca noo já jsem byla v pondělí a měl 1,8 a teď 3mm… tak asi roste ale může se ultrazvuk mýlit… ![]()
Taky jsem nervózní jestli to není moc male..ale říkala že je to vporadku tak já nevím…
![]()
@TerezaRyš podle mě se to počítá klasický od poslední menses. Myslím si že to tak na 100% je. A dává yo i smysl. v car ti jen odeberou vajíčko a vloží tak aby to bylo v den kdy je to pro embryo přirozené. Aby tam bylo jako při klasickém otěhotnění.
@kratjana
Já neschopenku měla břicho celkem bolelo..
a podle výsledků můžeš na KET klidně další cyklus(můj názor) ale to už ti řekne doktor. Já šla na transfer po jednom měsíci od laparky.
Nebo so jeden cyklus odpočineš a pak hurá na KET..
@kratjana no i tak by to byl 4tt… snad bude dost velkej… bozee to zas budou nervy
![]()
No mě včera řekla, že jsem podle Ketu 6+4, podle ultrazvuku 6+5.
A když si to spočítám podle MS, tak 6+2.
Ale jeden den sem jeden den tam, asi nedělá takový rozdíl ![]()
TP je stejně jen orientační a někdo rodí dřív a někdo přenáší ![]()
@TerezaRyš Teri já myslím že to moc resis. Hcg byli ukázkové a 5mm odpovídají přece 6týdnu podle netu. Takže vše v normě. Nechci vidět sebe…já budu asi ještě horší jak ty. Ale teď se mi snaž rádi
@Macamaca Hromadova sice rikala ze 10 by bylo lepsi ale hold nejsem dobra slipka co snáší hodne vajicek! Bude muset stačit min ale za to bojovníci! Sliznice ma 11mm pry luxusni tak se bude mit nas šampion poradne kam zavrtat! Takze 4.6 uz urcite budeme 2v1! Citim ze to dobre dopadne ![]()
Holky kdo byl na laparce na obilnaku? Prý berou do třech týdnu. Jenže nevím jestli bych to stihla. 10.6.cxa transfer a konec června snad menses. takze by to vyšlo na zacatek července. Říkali že na prázdniny berou jen nutné případy kvůli dovolenym ;( ach jo. Já bych to. chtela stihnout ať nemusím. platit to ubytování roční ;(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.