1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
1.6.16 20:13

Ahojky už nějakou dobu čtu vaše příspěvky mam silné pco žádná ovulace teď jsem podstoupila ivf v repromede 28.4. Opu a 3.5. Et hcg pozitivní ale den pred ultrazvukem jsem opět potratila. Jinak mam devitiletou dceru a pred pěti lety jsem bohužel také potratila to se mi ještě povedlo otěhotnět přirozeně od té doby je to jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 20:19

onlineperinka.m

Já se teprve s PCO kamarádím, byl to pro mě docela šok. Jsem si říkala co nás ješě potká. Neztrácej naději…Když máš dceru tak máš aspon jedno štěstíčko doma. Uvidíš příště to určitě výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 20:20

Moc gratuluju a může se zeptat na pokolikáte se podařilo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 20:24

Macamaca

Moc gratuluju a může se zeptat na pokolikáte se podařilo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 20:43

@perinka.m tvé první ivf? Ja bych mela jit ted v sobotu na ET! Hrozne se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 20:45

@beata123 zkus nosifol, Gynex pro sebe i manzela. Manzelovi fertilman a sobe femibion! Muz mel Teratozoospermie a ted ma normalspermiogram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 20:48

@Mišuta29
Beru nosifol, teprve tak 14dní. Přdtím jsem brávala femibion a nebo jen listovku, ale to jsem vlastně nic nevěděla. Manžel bere fertilman první měsíc měl normální a ted bere fertilman plus. Chtěli jsme zkusit napřed přirozeně s vyvoláním ovulace, ale je prý malá šance a nedoporučili nám to. Můžu se zeptat u koho jsi v Repro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 20:52

@beata123 u Hromadove! Sedí mi nejvíc a pokud to jde a je moznost i utz si objednávam k ni! Opu mi delal kafka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.6.16 20:53
@beata123 píše:
Moc gratuluju a může se zeptat na pokolikáte se podařilo ivf?

Děkuji. Podařilo se první IVF. Ještě teda není vyhráno, jsem 7+5.
Měli jsme PISCI a MACS a PGS.
Měla jsem 13 folikulů, z toho 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po prodloužené kultivaci zůstaly 3 a z toho po vyšetření PGS zůstalo jedno. Protože jsme měli PGS, které trvá cca 14 dní, měla jsem KET až další měsíc po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 21:00

@Mišuta29
My měli první u Kafky, ale ted tam dvakrat nebyl tak taky u Hromadové. Tak ti přeji ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 21:02

@Macamaca no ty kraaaaso to je mazec! Drzim pesti ja mela 5. Folikulu z toho 5 vajicek a oplodněno isci 4 vajicka. A ted cekam jak dopadne PK a v sobotu případný ET!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
@Macamaca píše:
Děkuji. Podařilo se první IVF. Ještě teda není vyhráno, jsem 7+5.
Měli jsme PISCI a MACS a PGS.
Měla jsem 13 folikulů, z toho 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po prodloužené kultivaci zůstaly 3 a z toho po vyšetření PGS zůstalo jedno. Protože jsme měli PGS, které trvá cca 14 dní, měla jsem KET až další měsíc po OPU.

Teda já se ještě v těch zkratkách vůbec nevyznám. Mám pořád pocit že je tolik informací naráz a jsem ráda že jsme zatím byli vždy s manželem tam, jinak bych měla pocit že nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414

@beata123 zadariiii verim tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 21:05

@Macamaca
Tak držím pěsti, určitě to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 21:06

@Mišuta29 člověk musí věřit, ikdyž já se pořád nemůžu nějak hodit víc do pohody asi je to vše ještě moc čerstvé a nějak jsem to vše neztrávila. Přála bych nám všem aby se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.