Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky už nějakou dobu čtu vaše příspěvky mam silné pco žádná ovulace teď jsem podstoupila ivf v repromede 28.4. Opu a 3.5. Et hcg pozitivní ale den pred ultrazvukem jsem opět potratila. Jinak mam devitiletou dceru a pred pěti lety jsem bohužel také potratila to se mi ještě povedlo otěhotnět přirozeně od té doby je to jen horší.
Já se teprve s PCO kamarádím, byl to pro mě docela šok. Jsem si říkala co nás ješě potká. Neztrácej naději…Když máš dceru tak máš aspon jedno štěstíčko doma. Uvidíš příště to určitě výjde.
Moc gratuluju a může se zeptat na pokolikáte se podařilo ivf?
@perinka.m tvé první ivf? Ja bych mela jit ted v sobotu na ET! Hrozne se tesim
@beata123 zkus nosifol, Gynex pro sebe i manzela. Manzelovi fertilman a sobe femibion! Muz mel Teratozoospermie a ted ma normalspermiogram ![]()
@Mišuta29
Beru nosifol, teprve tak 14dní. Přdtím jsem brávala femibion a nebo jen listovku, ale to jsem vlastně nic nevěděla. Manžel bere fertilman první měsíc měl normální a ted bere fertilman plus. Chtěli jsme zkusit napřed přirozeně s vyvoláním ovulace, ale je prý malá šance a nedoporučili nám to. Můžu se zeptat u koho jsi v Repro?
@beata123 u Hromadove! Sedí mi nejvíc a pokud to jde a je moznost i utz si objednávam k ni! Opu mi delal kafka
@beata123 píše:
Děkuji. Podařilo se první IVF. Ještě teda není vyhráno, jsem 7+5.
Měli jsme PISCI a MACS a PGS.
Měla jsem 13 folikulů, z toho 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po prodloužené kultivaci zůstaly 3 a z toho po vyšetření PGS zůstalo jedno. Protože jsme měli PGS, které trvá cca 14 dní, měla jsem KET až další měsíc po OPU.
@Mišuta29
My měli první u Kafky, ale ted tam dvakrat nebyl tak taky u Hromadové. Tak ti přeji ať se zadaří.
@Macamaca no ty kraaaaso to je mazec! Drzim pesti ja mela 5. Folikulu z toho 5 vajicek a oplodněno isci 4 vajicka. A ted cekam jak dopadne PK a v sobotu případný ET!
@Macamaca píše:
Děkuji. Podařilo se první IVF. Ještě teda není vyhráno, jsem 7+5.
Měli jsme PISCI a MACS a PGS.
Měla jsem 13 folikulů, z toho 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po prodloužené kultivaci zůstaly 3 a z toho po vyšetření PGS zůstalo jedno. Protože jsme měli PGS, které trvá cca 14 dní, měla jsem KET až další měsíc po OPU.
Teda já se ještě v těch zkratkách vůbec nevyznám. Mám pořád pocit že je tolik informací naráz a jsem ráda že jsme zatím byli vždy s manželem tam, jinak bych měla pocit že nic nevím.
@Mišuta29 člověk musí věřit, ikdyž já se pořád nemůžu nějak hodit víc do pohody asi je to vše ještě moc čerstvé a nějak jsem to vše neztrávila. Přála bych nám všem aby se zadařilo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.