1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
31.5.16 15:17

@pajinkapajinka vyjde to! Citim to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.16 18:23

@Kikuška90 dekuju za optani. Jsou diky bohu v poradku. Zacali pribirat a podle doktoru jsou moooc sikovne. Akorat Stellinka zacina byt chudokrevna. Ale snad to nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.5.16 23:23

Holky psala mi paní MUDr. Hromadová na tu zadiat o laparku.

provedení laparoskopie není řešením opakovaného selhání zahnízdění embryí, momentálně k ní tedy při normálním ultrazvukovém nálezu nenacházím důvod. Spíše než laparoskopii doporučuji jiná vyšetření či postupy, už jsem je v minulosti opakovaně zmínila a můžeme je zase znovu prodiskutovat. Laparoskopie by měla význam tehdy, pokud bychom měli na základě ultrazvukového vyšetření podezření na neprůchodné a zánětem změněné vejcovody, tzv. saktosalpingy. Pak bychom před transferem doporučili jejich chirurgické odstranění. V případě, že ale bude ultrazvukový nález normální jako vždy dosud, nevidím v operaci přínos. Pokud však na provedení operace budete trvat, můžete od nás dostat kdykoli doporučení,

Tak Teda nevim. Vy či jste měli laparku, byla vám doporučena? Nebo jste si ji vyžádaly?
Zminovala se nám. o tom. vysetrwni tw sliznice ale dvaxet tisíc navíc fakt nemám. A nebo o nějaké té kapacce. Ale yo zas Kafka se na to netvaril jako že by to mělo kdoví jaký úspěch.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.5.16 23:24

@marenkaF co vyyyy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 06:04

@kratjana ja byla za svym gynekologem a rekla mi ze chci na laparku tak on mi to zařídil tohle sem s repromedou neřešila! Oni mi doporuceni nedávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 06:26

@kratjana Nooo Jani, těžko říct :nevim: Mě moje gyndařka taky říkala, že je laparka zbytečná, pokud se jedná o IVF. V podstatě mi řekla co Tobě napsala Hromadová a taky mi řekla, že pokud chci, tak mi žádanku dá, ale v tomhle problém nebude. Teď v březnu mi důkladně UTZ kontrolovala dělohu, vaječníky a říkala, že jí to přijde prostě zbytečné. Já jsem byla rozhodnutá na tu laparku jít před dalším KETem, ale teď už vím, že nepůjdu. MS totiž v květnu nedorazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 06:49

@Kikuška90 co to znamená že nedorazila??? Jsi tehu??? :srdce:

Tak proč spousta holek na tom byla a přitom řeší ivf?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 06:51

@kratjana Protože Ti tam někdy najdou zánět, který může bránit tomu chycení - prý :nevim: Mě říkala Dr., že by to poznala na UTZ, tak nevím :think:.. Pokud Ti nevyjde teď ten KET tak bych být Tebou na to šla před posledním KETem - za to přeci nic nedáš :nevim:
A ano, jsem těhotná, kontrolu mám za 14 dní, tak uvidíme :nevim: Loni to nedopadlo, tak uvidíme jestli to tentorkát dotáhneme do konce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 06:55

@kratjana u me zjistili drobnou endometriozu a srostle vejcovody a levy nepruchodny! Alespoň sem vedela kde je zakopany pes @Kikuška90 ty si tehulka??? Paaaaani gratuluji? Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 06:57

@Mišuta29 Děkuji :hug: :hug: Né né, přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 06:57

@Kikuška90 no tak to je super tajnustkarko ;) :pankac: :palec: a nic nám taky nereknes. Jaký je u vás ten problém že jste řešili ivf když to jde i přirozeně?

Hele takže já nevím. Teď se bojím aby to opravdu nebyli zbytečný. Opravdu to poznají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.6.16 06:58

@Kikuška90
Cože??? 8o 8o 8o A to napíšeš jenom tak s klidem??? :mrgreen: To jako přirozeně? Ty vogo!!! Mám z toho husinu!!! Gratuluju!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 07:02

@Mišuta29 a co ti řekli na to že tu laparoskopii chceš? Taky ti řekli že je zbytečná?

Ještě mi tam dr napsala že jak už počítám s nezdarenym. ketem že je to špatně a opravdu to dobrw vyjít nemusí.
Ale hergot co mám dělat ldyz to 4X nevyšlo. Člověk je zoufalej. Já tedy doufám že to vyjde, je sluníčko, jaro a všichni tehotni… Ale musím být prupravena i má nejhorší kor když mi zbyde poslední sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 07:03

@Kikuška90 jak jsou najednou všichni vzhůru :D hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 07:03

@kratjana My máme problém jen špatný SPG, já mám trochu PCO, ale ovulaci mám každý měsíc.

@Lalunta @kratjana Děkuji :hug: :hug: Ale na radost je zatím čas, otěhotněla jsem přirozeně i loni v dubnu a nakonec to skončilo ZT v 8. týdnu, takže mám strach. Beru aspon Utrouš 1-1-1, tak třeba to pomůže :nevim: Tohle je dnešní test, první kontrolu mám za 14 dní, tak uvidíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.