Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iloon taky jsem to nemohla vydržet… kdo ti dělal transfer? Máte zamrazenou zásobu?
To jste Teda taky v pěkné díře
80obyvatel to jste jak rodina co ![]()
@TerezaRyš to je na tom to nejhorší, že je to taková díra… furt se všichni ptají, kdy budeme mít s manželem děti, když už jsme 3 roky svoji…
a my se to snažíme tajit, že se nám nedaří… Ket mi dělal Kafka a zásobu ještě máme - 4 nebo 5 embryí (nevím přesně, protože telefonicky mi říkali, že mám 5 embryí zamražených a když jsem si četla zprávu z KETu, tak tam psali, že mi jich ještě pořád 5 zbývá
) - budu si muset zjistit, kde udělali soudruzi chybu.
Transfer to byl sice první, ale stimulace a OPU už druhá - před rokem na první pokus se nám neurodilo nic… přestože mi odebrali 19 vajíček ![]()
Ahoj holky zitra v 9hid mame ET
jen me zarazí ze mi nerekli kolik mame embryjek volala sem i embryolozce a ona ze zitra je 5 den PK a ze to mi řeknou zitra! A ja ze co kdyz teda zadne ET neprobehne ze zadne embryjko nebude. Rekla mi ze u nas to pry nehrozí! Ze jen embryjka nechávají opravdu 5dni tak aby se neposkodily! Jak ste to mely vy? Kdyby nějake se přestalo vyvíjet tak ho prece oddelaji treba uz 4den ne? Nebo i bez vývoje je nechá 5 dnu v miskach? Takze zitra ET ale kolik nam zůstalo nevim
@Mišuta29 my jsme s tím naším jedním bojovníkem taky nevěděli co bude, reklo nám to až v den et jestli je v takovém stádiu aby mohlo být vloženo. Takže jsme se taky Bali zei jedeme zbytečně, taky jsem po nich chtěla po telefonu vědět nějaké infoace dřív a řekli i jenom že do toho nezasahují. a to tak až do toho 5.dne…
@Iloon jojo to znám, já sem před ivf a pak při stimulaci nabrala cca 20kg a podle posledních vesnických novinek jsem čekala dvojčata a pak asi 2× potratila (aai každé zvlášť
)z toho si nic nedělej. lidi nemají starosti tak řeší všechny kolem… nás už to přestalo bavit a na podzim se stěhujem do města…
@kratjana hm, tak toho máte za sebou taky už dost… 4× se nepovedlo, to mě mrzí ![]()
@TerezaRyš ja pracuji v Hodonine! Jinak bydlíme v Tvrdonicich (kousek od Breclavi)
@Iloon už jsem si to našla na mapách. Pichazim z blizkovic a ségra žije v Jevišovicich
@kratjana Super, tentokrát to vyjde, budeme posílat pozitivní myšlenky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.