Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nevim zda sem mela hyperstimulak ja mela jen 5 vajec! Jak ohs probíhal u tebe? @kratjana
@Mišuta29 tak náběh yo podle mě byl. Jja to měla tak že vše pohoda a po narkoze jsem taky nespala. Dostala ksem ibalgin protože jsem měla bolesti.-31folikulu. Trvalo to asi 4dny. Já mám genetiku embryi takze ksem et neměla. Jinak transfery vždy pohoda ale teď tento poslední šel ztuha
![]()
@Mišuta29 dodrzujes nějaký režim. Třeba i co se týče jídla a pití a lezení, chození.
Já se včera nezastavila a dnes fut chodím, občas sednu. Před ketem červené víno jinak nic
@kratjana vubec
sem v praci delam v obchode v Dm takze litam beham tahám nosím zvedam
![]()
Ahoj děvčata ![]()
teda musím říct, že ty 2 týdny jsou pro mě ubíjející.
Poslední 2 dny furt bulim, nevim, jestli jsem nějak hormonálně rozhozená nebo co… Zatím se držím a netestovala jsem - šíleně se totiž bojím, že tam bude jen jedna čárka. Dneska je to 10. den od KETu. Testnu asi až v pondělí, nechci si kazit víkend ![]()
Ahoj holky, tak už i já hlásím narození našeho sluníčka
. Nakonec se rozhodlo přijít na svět 6.6.2016 (7dní před předpokládaným termínem) a velmi nás překvapilo jak mírami - 4040g a 53cm, tak i pohlavím. Máme Terezku
. Jinak váhový odhad ještě v den porodu 3500g max, takže byla naše obryně opravdu překvapením
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.