Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana aha, tak to já dostala jiný. Mám rapidclear a z jeho výsledku jsem rozcarovana. Vychází pozitivne, ale slabeji než max delany v pondělí. Tak doufám, že to neklesá
Tobě přeju, aby čárky silily ![]()
@Mišuta29 buď ráda, já ho nemít, tak nevymyslim kraviny… ta ať je krev pozitivní ![]()
Já jsem byla minulou středu a už dali mamatest. Rapi býval dříve. mne mamatest vyšel silněji a max neviditelný duch. Taky jsem nesva po těch zkušenostech co mám. Hod sem foto
@kratjana píše:
Já jsem byla minulou středu a už dali mamatest. Rapi býval dříve. mne mamatest vyšel silněji a max neviditelný duch. Taky jsem nesva po těch zkušenostech co mám. Hod sem foto
Mamatest má více barviva než Max… hlavně ať sílí ![]()
@Kikuška90 tak.doufam že yo není falešný. Už mám objednaný dva. Nechám ho asi na devátý a jedenáctý den. Dnes koupím obyc
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak.doufam že yo není falešný. Už mám objednaný dva. Nechám ho asi na devátý a jedenáctý den. Dnes koupím obyc
Kup si obyčejný papírkový MAX a máš, ty jsou prostě jistota ![]()
@Kikuška90 vzhledem k tomu že teď sotva něco ukazují tak díky mamatestu neztracim nadeji
@kratjana píše:
@Kikuška90 vzhledem k tomu že teď sotva něco ukazují tak díky mamatestu neztracim nadeji
Tak pokud to bereš takhle, tak jen do toho
![]()
@nikka.zd píše:
Každý je jiná značka, prostřední je dělány odpoledne.
Tady není co řešit
![]()
@Kikuška90 snad ano… mám strach, aby neslabla… ten rapiclear mě dneska docela vyděsil. Ale možná už mi z toho hrabe ![]()
@nikka.zd hele 10.den dálnice se jen tak nevidí. Mazex. Jen aby to nebyly dvojky ![]()
@kratjana díky, snad se to v pátek potvrdí. Ty máš kontrolu kdy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.