1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5720
16.6.16 22:53

Ahoj holky taky se k Vám přidám :oops: je mi 38 a mám už skoro 18 letá dvojčata v 21 letech vše šlo tak lehce zato teď :roll: jde vše šupem dolu… s přítelem jsme se rozhodli pro mimčo po dvouch měsících mi doktorka doporučila Repromedu udělali krevní testy a zjistili že jsem v přechodu 8o byla to dost velká rána přítel má naštěstí spermiogram dobrý a tak nezbylo nic jiného než vybrat dárkyni podobnou mě… naštěstí jsme ze dvou dárkyní chtěli oba tu stejnou ;) no a teď v pondělí uvidíme co bude dál… jsem šíleně nervózní nemám tušení co nás hlavně mě čeká a tak jsem moooc ráda že si tu mužu číst vaše přízpěvky a snad se smím i k Vám připojit všem držím moooc pěstičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 05:12

@Iveetka Wau moc drzim pesti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 08:08

Holky nesili. Řekla bych že je o krapet slabsi. Achjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 08:20

@kratjana Uka prosim te! Vid co ne zajima proc ti intralipid nabídli a proc az ted? Mas nějake krajní hodnoty v imuno? Mas udělenou rozšířenou imunologii? To urcite nenabízí jen tak někomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 08:29

@Mišuta29 byla jsem na imunologii až v Praze u vyhlášené dr karin malickove. Ale dělali to z krve a neuvědomují si že bychom tam byli v určitý den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 08:53

@kratjana no a tam ti došli jako na co? U te malickove? Slyšela sem ze je vyborna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 09:11

@Mišuta29 vůbec na nic. Jen že mám vyšší amh (10). Jinak nic. Hysteroskopie taky ok. Jestli to nevyjde tak stůj co stůj budu chtít laparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 09:50

@kratjana me na laparku poslali hned! Levy vejcovod byl zcvrkly takze nevi zda je pruchodny nebo ne a drobna endometrioza a jinak vse ok! Muz spermio ok! Taky Netusim kde he chyba! K te malickove ses objednala sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 10:00

@kratjana asi bych si tu laparku vydupadala před dalším pokusem. Mě u prvního poslali na laparo sami po druhém neúspěšném transferu. Ale to jsem byla na Obilnaku. Zjistili mi mírnou endometriozu a odstranili srusty po slepem střevě, ty prý můžou být taky příčinou neúspěchu. Prý vylučuji nějakou tekutinu, která embryo vyplavi. No a po laparo.se zadaril hned první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 10:09

@nikka.zd super ja na ni chci jit jeste jednou ja mela pry slozitejsi zakrok… Po cisari mi vejcovody srostly mimo… Chci vedet zda po roce je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 10:55

Teda holky tak si to tady vše pročítám a uplně valím oči 8o kolik jste toho už zažily jste fakt šikulky :potlesk: budu Vám taky džet pěstičky pro štěstí já jsem teda uplná začátečnice a popravdě i pěkně vyklepaná :nevim: nevím ani pořádně co mě čeká :roll: :oops: dnes odpoledne jdem ještě do Repromedy podepsat papíry noo a v pondělí se nám mají už ozvat… máme vybranou dárkyni tak uvidíme jak dlouho vše bude trvat :,( ale aspoň Vám moooinky moooc držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 11:00

@Iveetka jak se vybírá darkyne? Úplně cumim že v 38 v přechodu ;( nechodis náhodou taky do Znojma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 11:03

Holky víte co nechapu testovala jsem mamatestem comfort plastovým. Prvně to ukazovalo slabého ducha a dnes sem koukla a že včera se tam udělala čárka. Neprikladam tomu váhu ale je to divnej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 11:04

Prostě mi zas nejde dát fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 11:07

:kytka: jee mooc děkuji taky Ti držím moooc pěstičky ať se brzo zadaří :pankac: já jsem z toho mého přechodu hodně rozhozená je mi chvílema pěkně blbě uplně stejné stavy jak kdybych byla těhu ale nejsem :oops: ale musím říci že se mi v Repromedě moooc líbí paní doktorka Hromadová je moc milá a co k tobě taky se chovají pěkně že? Jak dlouho toto všechno prosím podstupuješ? Nejhorší je že konečně člověk najde toho pravého a najednou prázdno nejde to… ale bojujem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.