Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky taky se k Vám přidám
je mi 38 a mám už skoro 18 letá dvojčata v 21 letech vše šlo tak lehce zato teď
jde vše šupem dolu… s přítelem jsme se rozhodli pro mimčo po dvouch měsících mi doktorka doporučila Repromedu udělali krevní testy a zjistili že jsem v přechodu
byla to dost velká rána přítel má naštěstí spermiogram dobrý a tak nezbylo nic jiného než vybrat dárkyni podobnou mě… naštěstí jsme ze dvou dárkyní chtěli oba tu stejnou
no a teď v pondělí uvidíme co bude dál… jsem šíleně nervózní nemám tušení co nás hlavně mě čeká a tak jsem moooc ráda že si tu mužu číst vaše přízpěvky a snad se smím i k Vám připojit všem držím moooc pěstičky ![]()
@kratjana Uka prosim te! Vid co ne zajima proc ti intralipid nabídli a proc az ted? Mas nějake krajní hodnoty v imuno? Mas udělenou rozšířenou imunologii? To urcite nenabízí jen tak někomu!
@Mišuta29 byla jsem na imunologii až v Praze u vyhlášené dr karin malickove. Ale dělali to z krve a neuvědomují si že bychom tam byli v určitý den cyklu
@kratjana no a tam ti došli jako na co? U te malickove? Slyšela sem ze je vyborna!
@Mišuta29 vůbec na nic. Jen že mám vyšší amh (10). Jinak nic. Hysteroskopie taky ok. Jestli to nevyjde tak stůj co stůj budu chtít laparku.
@kratjana me na laparku poslali hned! Levy vejcovod byl zcvrkly takze nevi zda je pruchodny nebo ne a drobna endometrioza a jinak vse ok! Muz spermio ok! Taky Netusim kde he chyba! K te malickove ses objednala sama?
@kratjana asi bych si tu laparku vydupadala před dalším pokusem. Mě u prvního poslali na laparo sami po druhém neúspěšném transferu. Ale to jsem byla na Obilnaku. Zjistili mi mírnou endometriozu a odstranili srusty po slepem střevě, ty prý můžou být taky příčinou neúspěchu. Prý vylučuji nějakou tekutinu, která embryo vyplavi. No a po laparo.se zadaril hned první pokus.
@nikka.zd super ja na ni chci jit jeste jednou ja mela pry slozitejsi zakrok… Po cisari mi vejcovody srostly mimo… Chci vedet zda po roce je vse ok
Teda holky tak si to tady vše pročítám a uplně valím oči
kolik jste toho už zažily jste fakt šikulky
budu Vám taky džet pěstičky pro štěstí já jsem teda uplná začátečnice a popravdě i pěkně vyklepaná
nevím ani pořádně co mě čeká
dnes odpoledne jdem ještě do Repromedy podepsat papíry noo a v pondělí se nám mají už ozvat… máme vybranou dárkyni tak uvidíme jak dlouho vše bude trvat
ale aspoň Vám moooinky moooc držím pěstičky ![]()
@Iveetka jak se vybírá darkyne? Úplně cumim že v 38 v přechodu ;( nechodis náhodou taky do Znojma? ![]()
Holky víte co nechapu testovala jsem mamatestem comfort plastovým. Prvně to ukazovalo slabého ducha a dnes sem koukla a že včera se tam udělala čárka. Neprikladam tomu váhu ale je to divnej test
jee mooc děkuji taky Ti držím moooc pěstičky ať se brzo zadaří
já jsem z toho mého přechodu hodně rozhozená je mi chvílema pěkně blbě uplně stejné stavy jak kdybych byla těhu ale nejsem
ale musím říci že se mi v Repromedě moooc líbí paní doktorka Hromadová je moc milá a co k tobě taky se chovají pěkně že? Jak dlouho toto všechno prosím podstupuješ? Nejhorší je že konečně člověk najde toho pravého a najednou prázdno nejde to… ale bojujem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.