1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5720
18.6.16 16:23
@kratjana píše:
@nikka.zd a nebo jednovajecny dvojčata :D mužem uzavírat sázky :))

Juu raději jedno dvojčátka jsou krásný jen na fotkách :P mám už skoro 18 Letý holky byl to celkem mazec na prašule jedno začne plakat a druhý se přidá je to celkem velký koncert :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.6.16 17:05

Myslím že nic moc :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 19:25

@kratjana Jani ja tam vidim slabou carku. Nrjsoise ti hcg roste pomalicku.Bude to kluk :mrgreen:

Ano mam po ket, ale neresim to. Nehlidam se, pracuju na zahrade, taham tezke veci…proste dekam jajo ze nic. Hlavne stene mi dava zabrat a pomaha mi zapomenout! Sem tam mi prijde myslenka, ze tam je! Ale uz to tolik neprozivam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.6.16 19:43

@adrusenkaaa to je dobře, to je myslím nejlepší. Kolikátý jsi tedy den? Kdo dělal transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 19:43

@kratjana jo a prosim te. Zavadeli ti hatchujici blastocystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 19:44

@kratjana Jsem 4 den po ket.Bxl to muj prvni ket. Prala jsem si Tokarevu a byla tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.6.16 19:55

@adrusenkaaa jo hatchujici blasta. Tak nevím. Bojím se že to nebide silit, že z toho opět nic nebude. Nechápu to, nechápu proč?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 20:21

@kratjana Jani taky to uz bude k nepochopeni! Sama Tokareva mi rikala ze 90% uhnizdneni zavisi na kvalite embryi.Ale ty sama mas pgs.Tak to opravdu bude zahada! Moc ti preji aby ti to vyslo! Kolikaty den jsi? A je lepsi testovat stejnou znackou! Jelikoz se tehotenske testy lisi barvivem.Me taky dali mamatest, ale koupim si od dr maxe.Jsem pak nesva, kdyz mam jinou znacku tehu testu.Jak mas ty modre testy to jsou od dr maxe a jaky typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.6.16 20:33

@adrusenkaaa kocko ty si nemela ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 20:41

@Mišuta29 mela. Ale jen prece ket je jiny.Telo neni zatizeno hormony ze stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.6.16 21:33

@adrusenkaaa asi sem to nepostrehla! ET tedy asi nevysel ze? Jdu v pondeli na krev… :( a domluvit si ket chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.16 21:50

@Mišuta29 jo bohuzel v breznu nevysel. Zivot jde dal! Dohromady mam za sebou 2 Et Tohle je nase 2 ivf…mrzi me, ze ti to nevysko. Musime byt silne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
18.6.16 21:58
@kratjana píše:
@adrusenkaaa jo hatchujici blasta. Tak nevím. Bojím se že to nebide silit, že z toho opět nic nebude. Nechápu to, nechápu proč?!

Ahojky holky ještě vůbec nevím jak to vše probýhá nemůžete se prosím se mnou podělit o to jak to všechno proběhne? Asi se embryjko zavádí v narkoze že? Za jak Dlouho se jde domů? Bolí to? Jestli může poradit budu moooc vděčná a ani v těch zkratkách se nevyznám :( :( mám mít darované vajíčko tak snad to někdy vyjde i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.6.16 22:01

@adrusenkaaa mam jen jednoho mrazacka! :( @Iveetka vubec zadna narkoza to je otazka dvou minut :) muz muze byt u toho! Je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
18.6.16 22:08
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa kocko ty si nemela ET?
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa asi sem to nepostrehla! ET tedy asi nevysel ze? Jdu v pondeli na krev… :( a domluvit si ket chjo

Nemohla bych tě moc poprosit co znamená to et a ket? Byla bych moc vděčná vubec se v tom neviznám a ani nevím jak to vše proběhne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.