Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
@nikka.zd a nebo jednovajecny dvojčatamužem uzavírat sázky
Juu raději jedno dvojčátka jsou krásný jen na fotkách
mám už skoro 18 Letý holky byl to celkem mazec na prašule jedno začne plakat a druhý se přidá je to celkem velký koncert
![]()
@kratjana Jani ja tam vidim slabou carku. Nrjsoise ti hcg roste pomalicku.Bude to kluk ![]()
Ano mam po ket, ale neresim to. Nehlidam se, pracuju na zahrade, taham tezke veci…proste dekam jajo ze nic. Hlavne stene mi dava zabrat a pomaha mi zapomenout! Sem tam mi prijde myslenka, ze tam je! Ale uz to tolik neprozivam!
@adrusenkaaa to je dobře, to je myslím nejlepší. Kolikátý jsi tedy den? Kdo dělal transfer?
@kratjana jo a prosim te. Zavadeli ti hatchujici blastocystu?
@kratjana Jsem 4 den po ket.Bxl to muj prvni ket. Prala jsem si Tokarevu a byla tam. ![]()
@adrusenkaaa jo hatchujici blasta. Tak nevím. Bojím se že to nebide silit, že z toho opět nic nebude. Nechápu to, nechápu proč?!
@kratjana Jani taky to uz bude k nepochopeni! Sama Tokareva mi rikala ze 90% uhnizdneni zavisi na kvalite embryi.Ale ty sama mas pgs.Tak to opravdu bude zahada! Moc ti preji aby ti to vyslo! Kolikaty den jsi? A je lepsi testovat stejnou znackou! Jelikoz se tehotenske testy lisi barvivem.Me taky dali mamatest, ale koupim si od dr maxe.Jsem pak nesva, kdyz mam jinou znacku tehu testu.Jak mas ty modre testy to jsou od dr maxe a jaky typ?
@Mišuta29 mela. Ale jen prece ket je jiny.Telo neni zatizeno hormony ze stimulace.
@adrusenkaaa asi sem to nepostrehla! ET tedy asi nevysel ze? Jdu v pondeli na krev…
a domluvit si ket chjo
@Mišuta29 jo bohuzel v breznu nevysel. Zivot jde dal! Dohromady mam za sebou 2 Et Tohle je nase 2 ivf…mrzi me, ze ti to nevysko. Musime byt silne!
@kratjana píše:
@adrusenkaaa jo hatchujici blasta. Tak nevím. Bojím se že to nebide silit, že z toho opět nic nebude. Nechápu to, nechápu proč?!
Ahojky holky ještě vůbec nevím jak to vše probýhá nemůžete se prosím se mnou podělit o to jak to všechno proběhne? Asi se embryjko zavádí v narkoze že? Za jak Dlouho se jde domů? Bolí to? Jestli může poradit budu moooc vděčná a ani v těch zkratkách se nevyznám
mám mít darované vajíčko tak snad to někdy vyjde i mě
@adrusenkaaa mam jen jednoho mrazacka!
@Iveetka vubec zadna narkoza to je otazka dvou minut
muz muze byt u toho! Je to fajn
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa kocko ty si nemela ET?
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa asi sem to nepostrehla! ET tedy asi nevysel ze? Jdu v pondeli na krev…a domluvit si ket chjo
Nemohla bych tě moc poprosit co znamená to et a ket? Byla bych moc vděčná vubec se v tom neviznám a ani nevím jak to vše proběhne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.