1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
19.6.16 17:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.6.16 18:11
@adrusenkaaa píše:
Holky co jste tehotne.Mely jste nudacni spineni?

Neměla. Špinila jsem až během 8. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.6.16 19:11
@Lalunta píše:
Neměla. Špinila jsem až během 8. týdne.

A špinila jsi i přes Utrouš? A řešila jsi to nějak?? Já jsem právě dneska taky zašpinila, malinko, 2×. Jsem dneska 7+1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 19:12

@kratjana ja bych si zasla zitra na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.6.16 19:36

@adrusenkaaa zajdu iz jsem se rozhodla. Zavolám tam jestli musím jít brzo ramo. Vycházky mám až od 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.6.16 22:17

@Kikuška90
Ano, i přes Utr. Já jsem právě jeden den začala špinit (ale fakt jen lehce) a hned druhý den jsem šla na kontrolu do Repromedy, takže mě zkontrolovali a všechno bylo v pořádku. Taky jsem byla 7+1 a celkem to trvalo asi 5 dní. Kámoška to taky tak měla. Neboj, to nic není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
19.6.16 22:49
@adrusenkaaa píše:
@Mišuta29 Ja nemam vejcovody.Mela jsem je srostle a navic se zanet.Byla tam tekutina, ktera ni kapala do delohy a tim padem zabijela embryo…Spatne mi neni. Vlastne vubec nic. Bojim se okamziku, kdy budu delat test! Ja kdyz jsem mela negativni test tak jsem sama od sebe vysadila hormony. Necekala na doktory az mi reknou…testy jsou spolehlive. A pro telo uleva! Jo po dovelene to budes mit lepsi.Tam budes na slunicku, jine myslenky…doporucuji.Ty uz mas jedno dite ze po cisari? kolik ma a je to kluk nebo holka?

Teda holky to je smutnejch osudů :? ale musíme věřit určo se nám zadaří :potlesk: abych řekla pravdu když mi doktorka řekla že v 38 letech jsem v přechodu a jedinná možnost jak mít mimčo je pořídit si dárkyni ;-( noo bolí to ale jdem do toho tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 08:26

@kratjana kocko co dnes test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.6.16 10:45

@Mišuta29 testy jsou stejný, nesili neslabnou, odpo budu vědět hcg. Ale už teď je mi jasné že je to biochemické. Teď to jen oznámit chlapovi ;( bude smutný ;( achjo. a já nechci brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 10:49

@kratjana Kočí tak se klidne vybrec ja rvala o sto sest ted uz sem uplne ok! Jednou to proste vyjit musi! Vsem kteří ivf podstoupili to vyjde takze i nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 10:49

@kratjana Kočí tak se klidne vybrec ja rvala o sto sest ted uz sem uplne ok! Jednou to proste vyjit musi! Vsem kteří ivf podstoupili to vyjde takze i nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 10:50

@kratjana sem v repromede sedim a cekam jak trumpeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 10:55

@kratjana Jani myslis ze se to uchytilo a pak to odeslo? :think: kolikaty den dnes jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.6.16 11:11

Jsem 12.den a testy fakt nesili. Je to stejný průběh jako vždy. Jak je tohle možný si říkám. Protože jsem měla intralipid tak jsem tomu věřila víc. Teď zkusím zavolat na obilnak jaká je cekacka na laparoskopii. Naposled říkali že přes prázdniny by mě snad ani nevzali. Že až podznim ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.6.16 12:55

@Mišuta29 míšo co ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.