Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana za me teda si myslim ze to tam je! Pecka super si 9 ty den teprve hcg stoupá ob den uvidis zitra na ty plastové kašli
@Mišuta29 srostle vejcovody tu tekutinu můžou vylučovat taky, asi bych taky šla znovu být tebou. Já teď na laparo nemusela, podle dr
by to bylo zbytecne. Uvidíme za hodinu, zda měla pravdu…
@kratjana druhá čárka ještě pořádně vykoukne, neboj
já mám každý test taky jiný, ty drahy tyčinky jsou nejhorší, aspoň u mě ![]()
@nikka.zd taky mi řekla že nemusím ale pro svůj klid do toho půjdu.
Ahojky noo taky jsem byla v šoku a popravdě ještě jsem
si připadám jako stará babka holky dcerky dvojčata už mají skoro 18 tak snad mně nepředběhnou a fakt nebudu místo mamča jen babča
Noo a k té dárkyni paní doktorka navrhla udělat ten výběr podle našich krevních skupin kdyby si v budoucnu někdy dítko dělalo testy krev.skp. aby bylo jasné že je od nás
napíšeš jaké máš ty a partner vlasy, oči, kolik vážíte mněříte, jakou barvu kůže máte a jaké koníčky máte a to stejné napíšete co chcete u dárkyně váha, kolik má asi mněřit jaké oči vlasy, noo a jestli chceš středoškolačku nebo co má vejšku joo a i věk si zhruba určíš od 18 do 33 mají to fakt perfektně udělané sedne na to pak tým odborníku pošlou ti dvě na výběr takto popsané a ty si jednu vybereš
nám se fakt perfektně trefili ![]()
@Iveetka mam rozpoluplne dojmy… Uvidime co v pondeli jak budou reagovat na me otazky! Pokud nic prechazim do unicy
Holky tak 1600 hcg, gestacni vacek v deloze, ko za 10 dní
Doufám, že taky brzy uvidíte každá tu svou fazolku ![]()
@Mišuta29 píše:
@Iveetka mam rozpoluplne dojmy… Uvidime co v pondeli jak budou reagovat na me otazky! Pokud nic prechazim do unicy
A co máš za problém jestli se smím zeptat
to mně moc mrzí doufám a budu Ti moc držetpěstičky aby to dopadlo tak jak si Ty přeješ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.