1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
17.6.16 11:19

@Iveetka taky jsem u Hromadove!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 11:19

@kratjana mamatesty jsou divne testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 11:28

@Mišuta29 plastovým jsem věřila když stojí kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 11:39

@kratjana za me teda si myslim ze to tam je! Pecka super si 9 ty den teprve hcg stoupá ob den uvidis zitra na ty plastové kašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 11:53

@Mišuta29 srostle vejcovody tu tekutinu můžou vylučovat taky, asi bych taky šla znovu být tebou. Já teď na laparo nemusela, podle dr
by to bylo zbytecne. Uvidíme za hodinu, zda měla pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 11:55

@kratjana druhá čárka ještě pořádně vykoukne, neboj :hug: já mám každý test taky jiný, ty drahy tyčinky jsou nejhorší, aspoň u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 11:56

Aaa jak jsi spokojena prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 12:31

@nikka.zd taky mi řekla že nemusím ale pro svůj klid do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 13:43

Ahojky noo taky jsem byla v šoku a popravdě ještě jsem :,( si připadám jako stará babka holky dcerky dvojčata už mají skoro 18 tak snad mně nepředběhnou a fakt nebudu místo mamča jen babča 8o :roll: :) Noo a k té dárkyni paní doktorka navrhla udělat ten výběr podle našich krevních skupin kdyby si v budoucnu někdy dítko dělalo testy krev.skp. aby bylo jasné že je od nás ;) napíšeš jaké máš ty a partner vlasy, oči, kolik vážíte mněříte, jakou barvu kůže máte a jaké koníčky máte a to stejné napíšete co chcete u dárkyně váha, kolik má asi mněřit jaké oči vlasy, noo a jestli chceš středoškolačku nebo co má vejšku joo a i věk si zhruba určíš od 18 do 33 mají to fakt perfektně udělané sedne na to pak tým odborníku pošlou ti dvě na výběr takto popsané a ty si jednu vybereš :P nám se fakt perfektně trefili :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 13:59

@Iveetka a chtěli jste stredoskolacku nebo vyskoskolacku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 14:56

@Iveetka mam rozpoluplne dojmy… Uvidime co v pondeli jak budou reagovat na me otazky! Pokud nic prechazim do unicy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 16:30

Holky tak 1600 hcg, gestacni vacek v deloze, ko za 10 dní :srdce: Doufám, že taky brzy uvidíte každá tu svou fazolku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 16:50

@nikka.zd to je boziiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 17:19
@kratjana píše:
@Iveetka a chtěli jste stredoskolacku nebo vyskoskolacku? ;)
:) středoškolačku :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
17.6.16 17:24
@Mišuta29 píše:
@Iveetka mam rozpoluplne dojmy… Uvidime co v pondeli jak budou reagovat na me otazky! Pokud nic prechazim do unicy

A co máš za problém jestli se smím zeptat :oops: to mně moc mrzí doufám a budu Ti moc držetpěstičky aby to dopadlo tak jak si Ty přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.