1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
17.6.16 17:38

@nikka.zd ty blaho to ke číslo. Tak buď to bude děvče a nebo spíš další dvojky :) zavadeli jste jedno embryo? Nebo dvě? :mrgreen: :lol:

@Mišuta29 já taky už teď vím že přejdu jinam, bohužel ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 18:01

@Iveetka mela sem skoro pred 8 lety cisare… Dva roky se snazim s jiným partnerem i mimco v říjnu 2015 laparka kde zjistili ze oba vejcovody byly srostle nekde mimo než maji byt! To spravili a pry levy byl smrskly a pry drobna endometrioza ;) muz ok js taky funguji jak mam! Takze ivf uz sem nechtela cekat no a první pokus nevysel! Porad sem vahala nad unicou a dnes se mi to potvrdilo kamaradka opravdu co znam o z dětství ne internetova mi dnes psala ze z unicky v cervenci na první pokus dvojcata s mam dalsi dve co vyšel hned první pokus! Dodala mi zase naději a chut! Pujdu ted na ket! A uvidim kdyz tak podzim unica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 18:53

@Mišuta29 zkus brát femibion, vitamín d a zkus i ten intralipud. Zkusit to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 18:54

@anrusenkaaa co ty? Nemáš už po transferu náhodou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.6.16 18:58

@kratjana femibion beru uz asi pul roku, nosifol, Gynex, růst nefritu a podpora seminek z TČM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 19:00

@Mišuta29 to jo :mrgreen: jinak my u prvního byli před obilnakem na unice a zdrhali jsme mílovými kroky, nelíbil se nám přístup…ale třeba jsme jen natrefili na blbyho doktora
@kratjana zavadeli jsme jedno, to bude spíš ta holka :-)
@Iveetka držím palce ať to brzy vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.6.16 19:06

@nikka.zd a nebo jednovajecny dvojčata :D mužem uzavírat sázky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.6.16 19:11

@nikka.zd Já to vidím taky spíš na holku, u těch bývá zpravidla vyšší HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.6.16 20:51

@Kikuška90 To by bylo super, chlapečka už máme doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.6.16 05:06

Holky, prosím pěkně, která jste psala mail do Repromedy, kde jste k němu přišly? Hledala jsem na stránkách a nenašla a potřebovala bych jim něco napsat. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.6.16 05:56

@missy-m lhromadova@repromeda.cz ja si psala s Dr hromadovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 09:09

@nikka.zd ja mela hcg 886 a mam jednovajecny dvojcata - REPROMEDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.6.16 10:48

Holky v pondělí jsem přestala zavádět utragestan a mám o kilo dole a i bříško mám menší 8o. I manžel si toho všiml. Na kontrolu jdu až za tři týdny snad to zase vyskočí. Ten břůšek :mrgreen:. Váha by nemusela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
18.6.16 12:00
@Mišuta29 píše:
@Iveetka mela sem skoro pred 8 lety cisare… Dva roky se snazim s jiným partnerem i mimco v říjnu 2015 laparka kde zjistili ze oba vejcovody byly srostle nekde mimo než maji byt! To spravili a pry levy byl smrskly a pry drobna endometrioza ;) muz ok js taky funguji jak mam! Takze ivf uz sem nechtela cekat no a první pokus nevysel! Porad sem vahala nad unicou a dnes se mi to potvrdilo kamaradka opravdu co znam o z dětství ne internetova mi dnes psala ze z unicky v cervenci na první pokus dvojcata s mam dalsi dve co vyšel hned první pokus! Dodala mi zase naději a chut! Pujdu ted na ket! A uvidim kdyz tak podzim unica

Jejda tak to je mi tě moooc líto ale jsi určitě velká bojovnice :cert: a určitě se ti vybojovat mimi podaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.6.16 12:10

@pajinkapajinka nooo… a kdy bylo vidět, že jsou tam dvě? Jak se miminkum daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.