Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 píše:
@Iveetka to kdybych vedelamsm za sebou nevydařeny ET, ted si budu domlouvat ket @adrusenkaaa mrzi me ze se u tebe nedari. V breznu ET a ted v červnu ket? Dala sis pauzu?
To je mi moc líto
budu Ti mocinky moc držet pěstičky
určitě to vyjde!!!
![]()
Vcera to bylo 14 dnu od ET! A dnes sem to i pres utros dostala! Zitra krev chjo nikam se mi nechce
@kratjana nebrec jeste ne!!! Zakaz si to! Vydrz kocko! Vydrz
@adrusenkaaa píše:
Holky co jste tehotne.Mely jste nudacni spineni?
Jsem těhotná podruhé a ani jednou, nic takového ![]()
@adrusenkaaa já neměla. První den po ketu mi bylo strašně zle, bolela mě hlava až jsem zvracela a byla jsem hrozně unavená. Ale u syna mi nebylo vůbec nic. Držím palce at to vyjde ![]()
@Mišuta29 to mě mrzí, ale další pokus to jistí ![]()
@kratjana no, je to zajímavé… Uvidíme ve čtvrtek ![]()
@nikka.zd mam jen jednoho bojovníka v mrazacku tak se bojim… Uvidime co mi zitra řeknou! Mam spoustu otázek
a dal se uvidí
@Mišuta29 tak to bude ten pravej
určitě se zeptej na všechno, co tě napadá, jen ať se snaží ![]()
@nikka.zd to jo! Musim je to hruza todleto… Tolik penez a zadna záruka
@Mišuta29 mě o tom povídej… Ale jednou se zadari, jen musíš věřit a nevzdavat to
"
@nikka.zd jsou na tom lide hur… Ivf me posunulo zase o kus dal… Beru to jako zkušenost, životní lekci.
@Mišuta29 Ja nemam vejcovody.Mela jsem je srostle a navic se zanet.Byla tam tekutina, ktera ni kapala do delohy a tim padem zabijela embryo…Spatne mi neni. Vlastne vubec nic. Bojim se okamziku, kdy budu delat test! Ja kdyz jsem mela negativni test tak jsem sama od sebe vysadila hormony. Necekala na doktory az mi reknou…testy jsou spolehlive. A pro telo uleva! Jo po dovelene to budes mit lepsi.Tam budes na slunicku, jine myslenky…doporucuji.Ty uz mas jedno dite ze po cisari? kolik ma a je to kluk nebo holka?
@kratjana Jani ta carka tam. Jenom ti hcg roste pomalu.Bud trpeliva…
@Mišuta29 Taky nesnasim jak musim na ktev a vim, ze je negativni test a jeste nluvit s doktorem…Taky placu po neuspechu. Hodne to pomuze!
@adrusenkaaa mám skoro 8 letou dceru z prvního vztahu s muj muz z prvního manzelstvi 13 letou dceru dva roky se snažíme a nic. Akupunktura byliny z TČM nosifol Gynex femibion fertilman vse sme zkusily! V říjnu laparka kde prisli na to ze vejcovody srostly nekam mimo a levy ze byl zcvrkly! Opravili to a prej drobna endometrioza! Nikdy sem žádnou operaci nemela jen debilni ho cisare!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.