1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
20.6.16 16:00

@kratjana Jani takze embryo se do tebe zavrta.Ale pak to skonci…ty vado, ale proc :zed: a ty chces laparku jenom na obilnaku? Ja jsem mohla jit hned po mesickach nemusela jsem cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 16:01

@kratjana a v repromede bych chtela od nich nejake vysvetleni! Kdyz vse se odviji od embrya jsk rikaji a ty mas pgs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.6.16 16:06

@adrusenkaaa na obilnaku berou nejdřív a do Olomouce je yo že znojma daleko. Chtěla jsem buď Znojmo, Třebíč nebo Brno. Třeba v Bohunicích v Brně mi řekli ať jdu na obilnak že oni mě „to udelaj poraadne“(kvůli ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 16:07

@kratjana aha.tak se objednej co nejdrive a rekni, ze to specha.Ze mas bolesti…a vemou te!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 16:08

@kratjana a jeste me napadlo, kdyz mas hcg 20 a teat je s citlivosti 10 tak by mel byt jasne pozitivni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:09

@kratjana to mě mrzí :,(

Holky, ono to s tím ivf není tak jednoduché. Já osobně mám za sebou tři stimulace a sedm transferů. První ivf vychází opravdu jen sem tam někomu. Ale pro doktory je velmi důležité, protože zjistí, jak reagujete apod. Samozřejmě je důležité snažit se najít příčiny neúspěchu a ne střílet pokusy jeden za druhým. Je dobré nechat si udělat laparo, aby odstranili všechny srusty. Hodně záleží na kvalitě centra a jejich způsobu kultivace embrya a následné zmrazení. A v tomhle je repromeda opravdu v Brně top. Pokud nemáš vyšetřena embrya, tak opravdu příčinou neúspěchu může být nekvalitní embryo. Taky může být problém, že ti embryo vkládají pri ket brzo/pozdě. Sliznice je po ovulaci schopna přijmout embryo jen v krátkém okamžiku, doktoři tomu říkají okénko.

Já vím, že je to těžké, ale tady opravdu trpělivost přináší růže. I když to stojí nehorázné prachy. Příští pokus bude lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:11

@kratjana endometriozu pozná dr. i z krve podle hodnoty markeru CA 125

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:13

@beata123 já mám pco a drobnou endometriozu. Chodím k Hromadove, ale odběr vajíček i transfer mi dělal Kafka. Já si teda stěžovat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:15

@Mišuta29 ty jo, to je přístup… to se mi nikdy nestalo, já si v tomto směru nemůžu stěžovat. Bych byla nakrknuta jak prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 16:16

@nikka.zd ty jo jakoby si s Nami psala doktorka :mrgreen: a muzu se zeptat jak se pozna idealni doba pro ket? Je to po ovulaci 5 dni ne? Treba ja mam cyklus 27-28dc a ket byl 17dc.( ovulace12dc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:21

@adrusenkaaa to nejsem :-) jen toho mám dost za sebou a kamaradka se ivf živí :lol: ideální doba se pozná jenom podle vyšetření sliznice, ale to stojí majlant a posílá se do itálie. Ve většině případů je to tak, jak říkáš. Ale neplatí to stoprocentně… taky záleží, jestli máš stimulovany ket nebo ne. Já třeba u stimulovaneho mám transfer 18 den, ale v prirozenem 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.6.16 16:30

@nikka.zd a jak dlouhe cykly myvas? To mas super, ze mas nekoho znameho z kliniky. Asppn se dozvis vice informaci.Neni to 100% jo? zak to jsem z toho trodku v rozpacich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 16:31

@nikka.zd tak to sem tedy zvedava kdy jej budu mit ja! A jak to bude… Vim ze repromeda je jedničkou na trhu ale pekne me toci!!! Chci vysetreni dalsi a dalsi a rozumnou rec a basta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.16 16:36

@adrusenkaaa nikdy není nic stoprocentní :mrgreen: já mam cykly tak 33 dnů, ovulaci většinou 18 den
@Mišuta29 máte genetické vyšetření? Myslím Vaše z krve. Treba se Vám špatně spojilo embryo chromozomalne, to by odhalila ta genetika embrya. Jelikož máš první ivf, tak tam zůstává hodně otazníků… a budeš mít ket v prirozenem cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.6.16 16:40

@nikka.zd mame základní genetiku i imuno! Tu co dělají asi vsem. 12dc jdu na kontrolu tak uvidime to uz myvam i ovu 10-14 dc no necham se prekvapit co bude! Na pgs mame nárok az ted pro tomhle neúspěchu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.