1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
21.6.16 10:20

@adrusenkaaa me v nedeli nevzali stimulovala sem dyl. A behem stimulace mi krev nevzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 11:44

@nikka.zd
Musím říct že vaše diskuze mně docela rozhazují a to jsem ještě nezačala. Můžu se tě zeptta kolik tě stálo ivf. A ten ket to už pak nejsou takové sumy nebo se taky platí třeba 32tisíc? A ten ket se počítá do těch 4 nebo kolika pokusů co přispívá pojištovna?
Tak on nemusí být přímo v Brně, já chodila třeba do Boskovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 12:09

Já teda nevím, ale my jsme na první konzultaci měli kafku a byli jsme spokojeni hlavně manžel že vše vysvětlil. Tokevaru měl manžel na vysvětlení spermio kdy mu řekla že to není zas tak špatný spermiogram že pokud bych já byla v pořádku tak by vitamíny měli pomoct a mohlo by jít přirozeně. pak jsme šli ke Kafkovi a nebyl tam tak nás objednali k Hromadové, byli jsme tam večer. měla jsem pocit že už spěchá domů, vysvětlila nám že já mám PCO a že je ted na nás co si vybereme jestli zkusit manžela vitamíny nebo mě nastimulovat a nebo ivf. Tak já z tolika informací měla hlavu jak balon a při zeptání co by doporučila řekla že ivf, že nakonec natove většině případu stejně dojde. Tak jsem kývla a vzali nám hned krev na genetiku. Pak jsem měli za měsíc přijít pro výsledky a ke kafkovi. Ale já začla koukana na internet a holky hodně psali že s pco někdy stačí vyvolat ovulaci atd. tak jsem si řekla že by to bylo lepší napřed zkusit.tak jsem se objednala do repro s manželem dřív ke kafkovi a zase tam byla hromadová. A ta když jsme jí to řekli tak ná nás nevěřícně koukala. Že vážně chceme domě cpát léky které mají nežadoucí učinky a procento otěhotnění přirozeně prý je 2%. Začla jestli jsme vidli spermio, říkáme ano tokevara říkala že by mělo jít i přirozeně o kafka říkal že to není tak hrozné spermio. A ona mluvila zas jinak. A to předtím nám dávala vlastně vybrat ze tři možností a ted že jen ivf.Tak jsme odešli že příjdem naty výsledky. Ted jsme měli jít na tu genetiku a ke kafkovi a zase volali že není tak jdem až ve čtvrtek. Genetika dopadla dobře tak aspon něco. Noo manželovi se hromadová teda nelíbila, mě teda taky ne moc v tom. Asi je odborník to ano, ale někdy mám pocit že jednou řeknou to a podruhé ono a nakonec my jsme blbý. Chci se držet kafky ten zatím na mě působí nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 12:10

A ten Macs si můžeme říct že chceme i u prvního nebo nám dají vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
21.6.16 12:13

@beata123 Hromadova vzdycky pospicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 12:18

@Mišuta29 @beata123 taky z ní mám pocit spěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.6.16 12:21

@beata123
KET se do 4.pokusů IVF nepočítá a v Repromedě stojí 7500kč..
nás všechno kolem IVF stálo cca 85 000kč ale náš výsledek spinká v postýlce.. :srdce:
jo a chodila jsem výhradně k Hromadové jen transfer dělal Kafka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.6.16 12:22
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Neni pravda.Ja zacala brat hormony na sliznici az od 9dc.

Jaký hormony?? A to ti předepsal tvůj doktor né v Repro, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 12:24

Holky moje svagrova chodí k leciteli. Má špatnou genetiku a po pgd ji nebylo žádné ebryo z mnoha.
Teď je opět těhotná a asi díky leciteli je už v 9tt nikdy až sem nedoala. Vždy pptratila. Tudle zakrvacela a on ji volal jestli je vše ok. Nikdy předtím nevolal. Dnes se mu zmínila se o mně a mém příteli. Vzala i moji fotku. A když se na mě podíval tak prý řekl něco ze mam asi s levým vejcovodem. Je fakt že když mě píchá v podbřišku tak nalevo. A to asi šest let. Řekl ji co máme brát za vitamíny a že by se i spermio mělo zlepšit. Názvy ještě nevím svagrova šla do práce, pošle pozdeju SMS. Holky příští týden tam jedu. Je to pan který si za to nebere peníze. To podotýkám. Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 12:25

@Kikuška90 hele já když měla v únoru nativ ale bez ivulace tak i přes to že sliznice byla ok mi dal 12.dc naplasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.6.16 12:26
@kratjana píše:
@Kikuška90 hele já když měla v únoru nativ ale bez ivulace tak i přes to že sliznice byla ok mi dal 12.dc naplasti

A ovulace?? Ty náplasti zabraňují ovulaci.. Oni je někdy dávají, ale pořád je to KET v nativu nebo stimulovaný.

Edit - Jo už to čtu, mě dali při KETu zase jednou Estrofem kvůli sliznici, protože jí mám nízkou, ale byl to KET v nativu, jen podpořili sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 12:28

Holky hematologie se dělá v repro? Je to součástí nějakého vyšetření? Já nevím jestli to mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.6.16 12:31

@Kikuška90 estrofem od 9dc. rekla jsem si o ne.me sliznice rostla, ale po ovu se snizila.Tak hormony. A je to nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.6.16 12:33

@kratjana Paani to mgdi byt nejaky saman! No jestli pujdes na tu laparku a budes mit neco s levym vejcovodem tak budu z toho hotova. zajdi j nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 12:39
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Paani to mgdi byt nejaky saman! No jestli pujdes na tu laparku a budes mit neco s levym vejcovodem tak budu z toho hotova. zajdi j nemu.

To já buch byla taky hotová. A co ta hematologie? To nedělají že? Kamarádka kamarádky říkala že ještě hematologii zkusit. Že ji yo říkal lekar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.