Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana: na hematologii tě můžou poslat, pokud uznají za vhodné. Mě to po ZT nabízeli, ale odmítla jsem.
@kratjana
já na hematologii chodila do nemocnice na oddělení hematologie, žádanku mi vypsal obvoďák.
@kratjana
já na hematologii chodila do nemocnice na oddělení hematologie, žádanku mi vypsal obvoďák.
@kratjana
tak pokud potřebuješ jen zjistit jestli nemáš trombofilní mutaci tak jdeš na odběr a pak pro výsledky.
Já chodila pravidelně i celé těhotenství i když žádnou mutaci nemám.
@kratjana ja jsem byla na hematologii a zjistili mi ze mam od jednoho z rodicu srazlivost krve. Preventivne si picham fraxiparin.
@adrusenkaaa jak ses tam fostala. Kdo tě poslal. Z jakého důvodu?
@kratjana
no však oni všechno z krve zjistí ale musíš mít žádanku. Protože ty testy jsou prý hodně drahé (alespoň tak mi to bylo řečeno)na hematologii.
@oskárek59 píše:
@beata123
KET se do 4.pokusů IVF nepočítá a v Repromedě stojí 7500kč..
nás všechno kolem IVF stálo cca 85 000kč ale náš výsledek spinká v postýlce..
jo a chodila jsem výhradně k Hromadové jen transfer dělal Kafka.. [/cittak hlavní je ten spinkající výsledek, o peníze mi nejde, ale člověk je musí mít. já jsem momentálně jen na brigádě takže škudlíme co jde.
Otec má heterozygotní mutaci a normálně jsem řekla obvodačce že bych se chtěla taky otestovat jestli to mám, vypsala žádanku a šla jsem se ním objednat. Vzali mi krev a měla jsem to negativní takže ten gen by neměl být, pokud by bylo pozitivní bere se asi 3ampule a už se to více zkoumá atd. Je to důležíté vědět třeba kvůli porodu mě říkala obvodačka.
@Mišuta29
Ona není moje krevní skupina teda, příjde mi taková moc odborná. My vše slyšeli poprvé a ona nám to pomalu vyčítá když tomu prd rozumíme. Nevím příjde mi že Kafka to normálně vysvětlí vše. Ale ono je to fakt individuální, každému sedí něco jiného. Hlavně aby z toho byli // nic jiného momentálně neřeším. Já po zkušenostech s doktory musela překousnout hodně a je to fakt všude stejný.
@kratjana muj dojtor me tam poslal.Byva to taky duvod neplodnosti.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.