Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 @kratjana dekuji Jani. Holky je to boj.Je to tak tezke byt silny clovek.Vzdy jak se mi nepovede ket je nejaka udalost. Kamaradce se narodilo miminko v patek, byla jsem uz v porodnici, minule se znama zasnoubila.Je to tezke se pretvarovat.Vsem preji stesti! Za par dni bude dobre.
@adrusenkaaa
ano určitě teď je řada na tobě
už to určitě vyjde ![]()
Holkyyy moc vsem dekuju
. Petka26 - je to narocne, ale da se to. Asi neni vsechno 100 procentni, obcas je tu i chvilku rev, ale neda se nic delat ![]()
@Iveetka @Mišuta29 jeziskote holky to je od Vas moc pekne.Az jste me zase rozplakaly.
dekuji moc.za 2 dny bude lepe.
@pajinkapajinka Jsou nádherný kočičky
Užívejte domácí pohodu ![]()
@pajinkapajinka
Juuuuu, to jsou berušky.
![]()
Kolik váží? Jsou hrozně droboučký.
@adrusenkaaa jdu ve ctvrtek na utz… Tak uvidim co mi rekne… Nikam se nezenu. Takze to nehrotim. Ja si popripadne potom vydupu to imuno a asi dam jeste jednu laparku chci vedet zda mi ty vejcovody funguji a treba to nechame na přírodě! Kamoska ma pisci i masc a pgs a i tak ji kafka rekl ze uspech je kolem 35% tak ti nevim… Co ma byt bude… Nejak to dopadne… Uz je to dlouho co se vse toci kolem početí a uz sem z toho unavena ![]()
@Mišuta29 mne právě řekli že laparka je u mě nepodstatna že by problém viděli ultrazvukem tak ji teď řešit nebudu a zkusím ten scratching
Holky byla jsem u doktora dneska a na ultrazvuku. Embryo se zahnízdnilo, ale vzdalo to! Byl vidět gestační vaček 1,9mm. SNad to příště dotáhne dokonce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.