Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa co??? To neeee
to je mi fakt lito
chjo! Priste uz vydrzi
@kratjana @Mišuta29 Soktor rikal, ze to je embryem. Rikala jsem mu, zda neudelame nejake testy. Domluvi se s Brnem.Ze mi udelaji z krve nejake testy. Nevite jake? Ze pritilatky nam v poradku! A navic kdybych tam neco mela uzivala jsem prednison 3 nesice takze by to potlacilo. Chyba v embryu.Ve stredu mi vezme stery…mesicky porad meskam. U me to jd zazrak mam to presne.
Jani delali ti ultratvuk po ketu? treba by jsi taky meka vacek? a divne je, ze test ani ducha neukazal.12 den po keru jsi jeste testovala?
@adrusenkaaa no fakt mam dost… Jak jako embryjem? Vždyť kdyby bylo vadný tak se ani nechytne! To je fakt v prd..i
@Mišuta29
Právěže se chytne. Mě se poprvé taky chytlo, ale pak z toho nic nebylo.
@adrusenkaaa Vy nemáte vyšetřená embrya, že? My tenkrát taky neměli…
@Lalunta já mám ale vyšetřená a proč se chytnou a nic z toho není?! ![]()
@adrusenkaaa ulyrazvul mi nedělal. 12.den jsem šla jako samoplatce a hcg 20. Testvifitelna slabá čárka. Druhý den jsem měla o dost světlejší. 15.den hcg 3. Já ti nechápu tady to. Mně se to stalo 4× z pěti!!! Přitom mám pgs
@kratjana to by ti meli udelat ultrazvuk. Priste si na tom trvej! Me ho doktor dela pokazde!
@adrusenkaaa: a jak tvůj dr ví, že umřelo? Nevím detaily, ale pokud je tam gestační váček, embryo se ještě může objevit. Dělal ti 2 hCG testy obden? Já měla napříkla velmi málo hCG u všech mých gravidit. Tak málo, že je 14. den po transferu nezachytil těhotenský test z moči.
@kratjana doufám, že scratching zabere
je mi vrtá hlavou, jestli by všechno fakt viděli na utz… vím, že na obilnaku dělají při neúspěchu diagnostickou laparoskopii bezne. Ale tak asi dr vi, co mluví
Mě taky tvrdili, že ji nepotrebuji a měli pravdu ![]()
@ZehLen rekla jsem mu, ze test negativni.Sla jsem na kontrolu hned po krvi. Takze vysledky z krve nebyly. Nevim asi z praxe to poznal…ty jsi nemela pozitivni test 14 dni po ketu?
@adrusenkaaa: Já ne. Nechci ti samozřejmě dělat plané naděje, ale prázdný gestační váček je dle mě v tomto období normální, rozhodně bych nevysazovala léky do doby, než budeš mít výsledky 2 hCG testů, nebo alespoň toho prvního testu ale s patologicky nízkými hodnotami. Každopádně přítomnost gestačního váčku znamená, že tam nějaké hCG byt prostě musí, hCG je tvořeno placentou, ne embryem.
@ZehLen to dává smysl. @adrusenkaaa já měla taky 14 den po ketu na utz jenom prázdný gestacni vacek, ale měla jsem teda pozitivní test… já bych si být tebou zašla na tu krev. Pro jistotu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.