1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
30.6.16 15:09

@adrusenkaaa No jo, je to mazec… hemží se to tady kočárkama a malejma dětma, takže tady s mužem vypadáme trochu nepatřičně. Lidi si nás berou do huby, že jsme neplodní a tak… Snažím se maminám vyhýbat - nějak mi to nedělá psychicky dobře. Ale vem to ďas… některejma věcma je lepší se nezabývat.

Doufám, že se nám všem zadaří. Věřím tomu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.6.16 16:25

Prave odjizdim z repromedy. Jsem 12dc a uz je po ovu nestihli jsme to! Nevadi… Jen opet z levé strany uz od ledna(levy vejcovod zcvrkly)Uziju si prazdniny dovcu… Mam na ket domluveny intralipid i akupunkturu pred ket i po přímo v car! Asi to tak mělo bejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.6.16 19:44

@Iloon Verim,ze vsem co chteji deti se to padari. Neverim, ze by Buh dopustil, aby se ckoveku nesplnil jeho sen. Nechapu souse by lide meli ohleduplnejsi…hrozne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.6.16 19:45

@Mišuta29 Osud ti to usnadnil.On ti napovedel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.6.16 21:03

@adrusenkaaa presne tak to beru i ja nemohla sem se rozhodnout kdy a ted vim ze nejdriv v srpnu uvidime a prechazim ke Kafkovi prijde mi lepsi komunikace než s hromadou stejne se me dobrovolne vzdala. Mela sem dnes dobry pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.6.16 21:28

@Mišuta29 jak se tě dobrovolně vzdala? Ptala jsi se na ten scratching?

Holky intralipid trval cca půl hodky. Dává se když jdeš na kontrolu před ket. Cca pět dnů před. A pak až pokud se prokáže těhotenství tak se to opakuje. Já dám ten scratching i intralipid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.6.16 21:29

Holky já jsem pokaždé u někoho jiného :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 00:50

@kratjana me kafka rekl ze intralipid dostanu v den ketu! No me Hromadova volala kvůli něčemu uz nevim kvůli cemu a rekla mi ze ji vubec neva kdyz pujdu k jejímu kolegu ze to vse je na me ze ona se zlobit rozhodne nebude ;) ale to je jedno Kafka je moc fajn ptala sem se ho zda priste muzu zase k němu prej ze samozrejme i tu aku mi doporučil pred ket i po ket na ten scratching sem se neptala… Jinak fak jsou i holky co tehotni v repromede i hned na poprve. Mam kolem sebe takove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 05:30

@Mišuta29 intralipid se má dělat pár dnů před ket. Říkala hromadova i v jiném centru to píši. Tak to nechapu :think: akupunkturu ksem měla
Bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 05:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 06:21

@kratjana fakt nevim mam dorazit uz 10dc a na vsem se domluvit… Ale ja to necham az na druhy cyklus chci si uzit dovcu :). Na aku jezdím rok a neco do Prahy tak sem rada ze ji dělají i oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 08:49

@Mišuta29 já si muslim že ti to dá ten 10.dc. Mě to dával taky Kafka. Hromadová mi to nabídla. A on mi to dal hned na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 08:58

@kratjana Jj jak si tam budu volat tak se zeptám a připomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 09:05

@Mišuta29 to znamená že transfer budeš mít v září?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 11:20

@kratjana ne ne asi v srpnu pokud neprosvihnem ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.