Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem dnes byla pro potvrzení stěru čípku-tedy výsledky. A musí být i předoperační vyšetření kvuli té anestezii? nebo to mi pak řeknou?
@oskárek59 píše:
@pajinkapajinka
to ti věřím..mě plně vytěžuje i ten můj malý prďošek v jednom provedení
FAKT MAZEEEEC ![]()
Ahojte holky jsem v soku. Planovali jsme ket. Chodika jsem na kontrolu. Vsechno v poradku. Vcera folikuk prasnul, sliznice 7mm.Muj doktor rikal, ze to staci. Spojil se s Hromadovou a planoval ket a ta rekla, ze ne, ze musim mit 8mm.Byla jsem v soku. Jeste ted to rozdychavam(tesila jsem se…)Vim, ze staci i 6mm. Pristi cyklus budu mit naplasti Climara 50.Mate nekdo zkusenost?
@adrusenkaaa Mě to moc nepřekvapuje, 7mm fakt není moc. Kdo Ti říkal, že stačí 6mm? Texl?
.. Jasně, někomu stačí i 5mm, ale pokud se to plánuje tak v Repro mě vždycky říkali, že 8mm je minimum a když jsem měla kontrolu před KETem sliznici 7,5mm, tak mi ještě šoupli prášky na sliznici, aby měli jistotu, že doroste. To je naprd když chodíte na kontrolu ke svému Dr. a ten na to má jiný názor. Mrzí mě, byla bych taky naštvaná a zklamaná, vím jak jsem se taky vždycky těšila.
![]()
@Kikuška90 jo Texl. Pristi cyklus budu pit cervene. Nemas zkusenost s naplasti Climara? A co miminko v brisku? Jak se citis?
@adrusenkaaa píše:Červené doporučuju, mě to před posledním KETem zvedlo hodně sliznici
@Kikuška90 jo Texl. Pristi cyklus budu pit cervene. Nemas zkusenost s naplasti Climara? A co miminko v brisku? Jak se citis?
@adrusenkaaa i me říkali 8mmje minimum. Ja ji mam vždy 11-12mm ani nevim cim to! Beru jen femibion a nosifol… Tak na ket pujdem spolu v srpnu ![]()
@Kikuška90 Citim,ze u tebe je vsechno v poradku! Moc ti to preji
Jj urcite to budou nahrasky.Mam z tech naplasti nejaky divny pocit aby fungovaly ![]()
@Mišuta29 tak to mas krasnou sliznici.asi si neco koupim.Za kolik kupujes nosifol? jsem slysela te je i nejaka nahraska za levnejsi peniz…v srpnu je ket ohrozeny jelikou dojtor ma dovolenou do 8 srpna. Zalezi jak dostanu mesicky ach jo. i my chceme jet na dovolenou…si nevyberes.
@adrusenkaaa ahoj, to je škoda, že to nevyšlo. Ale zase je lepsi pockat na ideální dobu. Já jsem těhotná díky climare, vůbec se toho neboj. Jen ji v pripade uspechu budeš lepit do 12tt, takže to trochu vleze do peněz. Ale stojí to za to ![]()
@adrusenkaaa jinak nosifol velmi doporučuji, mě hodně pomohl. Kupovala jsem ho na netu v akci za 400. Jinak posledně jsem brala nosifol, climaru, pila do 12. dne cyklu kontryhelovy čaj a jednou si dala červené a vyšlo to. ![]()
Příspěvek upraven 13.07.16 v 21:47
@nikka.zd jee to jsem rada, ze je tady nekdo kdo to mel. Nejde mi do hlavy jak nejaka naplast mi da tela hormony. A pamatujes si uzivani? mam si to nalepit od 9dc. A kolik stoji? kam jsi si to nalepila? to mi nevadi pro miminko vsechno ![]()
@adrusenkaaa já brala v době stimulace 3 naplasti za 4 dny, teď mám zvednuto na 4. V balení jsou čtyři a stojí 250. Kafka říkal, že ideální je lepit na podbrisek. Takže já lepim jenom tam. Vždycky měním místa, aby si kůže za ty tři dny odpocinula.
@nikka.zd
tak to je palka teda! me rikal doktor nalepit a za 3 dny odlepit a nalepit novou.Snad jsem ho dobre pochopila ze potrebuji 1 naplast na 3 dny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.