1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
11.7.16 14:05

Jsem dnes byla pro potvrzení stěru čípku-tedy výsledky. A musí být i předoperační vyšetření kvuli té anestezii? nebo to mi pak řeknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.7.16 15:49

@beata123 Nemusi. Je to zakrok na cca 10min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 17:49
@oskárek59 píše:
@pajinkapajinka
to ti věřím..mě plně vytěžuje i ten můj malý prďošek v jednom provedení :mrgreen:

FAKT MAZEEEEC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 20:46

Ahojte holky jsem v soku. Planovali jsme ket. Chodika jsem na kontrolu. Vsechno v poradku. Vcera folikuk prasnul, sliznice 7mm.Muj doktor rikal, ze to staci. Spojil se s Hromadovou a planoval ket a ta rekla, ze ne, ze musim mit 8mm.Byla jsem v soku. Jeste ted to rozdychavam(tesila jsem se…)Vim, ze staci i 6mm. Pristi cyklus budu mit naplasti Climara 50.Mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.7.16 20:56

@adrusenkaaa Mě to moc nepřekvapuje, 7mm fakt není moc. Kdo Ti říkal, že stačí 6mm? Texl? :D.. Jasně, někomu stačí i 5mm, ale pokud se to plánuje tak v Repro mě vždycky říkali, že 8mm je minimum a když jsem měla kontrolu před KETem sliznici 7,5mm, tak mi ještě šoupli prášky na sliznici, aby měli jistotu, že doroste. To je naprd když chodíte na kontrolu ke svému Dr. a ten na to má jiný názor. Mrzí mě, byla bych taky naštvaná a zklamaná, vím jak jsem se taky vždycky těšila. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 21:01

@Kikuška90 jo Texl. Pristi cyklus budu pit cervene. Nemas zkusenost s naplasti Climara? A co miminko v brisku? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.7.16 21:05
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 jo Texl. Pristi cyklus budu pit cervene. Nemas zkusenost s naplasti Climara? A co miminko v brisku? Jak se citis?
Červené doporučuju, mě to před posledním KETem zvedlo hodně sliznici :palec: A v měsíci kdy jsem otěhotněla přirozeně jsem ho taky dost vypila :oops: :).. Ty náplasti vůbec neznám, ale předpokládám, že je to náhražka za ty co jsme dostávali my a kterých je teď nedostatek. Já jsem nakonec byla ráda, když jsem náplasti lepila, aspon máš jistotu, že Ti sliznice nespadne :)
Jooo jak se má miminko netuším, doufám, že dobře, naposled jsem byla na kontrole před 14 dní, to byl prcek velký 2,1cm a byl 8+6, teď jdu až za 14 dní na NT screening, je to dlouhé ty 4 týdny, mám strach jestli je vše OK, ale věřím :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.7.16 21:15

@adrusenkaaa i me říkali 8mmje minimum. Ja ji mam vždy 11-12mm ani nevim cim to! Beru jen femibion a nosifol… Tak na ket pujdem spolu v srpnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 21:29

@Kikuška90 Citim,ze u tebe je vsechno v poradku! Moc ti to preji :srdce: Jj urcite to budou nahrasky.Mam z tech naplasti nejaky divny pocit aby fungovaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 21:33

@Mišuta29 tak to mas krasnou sliznici.asi si neco koupim.Za kolik kupujes nosifol? jsem slysela te je i nejaka nahraska za levnejsi peniz…v srpnu je ket ohrozeny jelikou dojtor ma dovolenou do 8 srpna. Zalezi jak dostanu mesicky ach jo. i my chceme jet na dovolenou…si nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.7.16 21:41

@adrusenkaaa ahoj, to je škoda, že to nevyšlo. Ale zase je lepsi pockat na ideální dobu. Já jsem těhotná díky climare, vůbec se toho neboj. Jen ji v pripade uspechu budeš lepit do 12tt, takže to trochu vleze do peněz. Ale stojí to za to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.7.16 21:45

@adrusenkaaa jinak nosifol velmi doporučuji, mě hodně pomohl. Kupovala jsem ho na netu v akci za 400. Jinak posledně jsem brala nosifol, climaru, pila do 12. dne cyklu kontryhelovy čaj a jednou si dala červené a vyšlo to. :mavam:

Příspěvek upraven 13.07.16 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 21:45

@nikka.zd jee to jsem rada, ze je tady nekdo kdo to mel. Nejde mi do hlavy jak nejaka naplast mi da tela hormony. A pamatujes si uzivani? mam si to nalepit od 9dc. A kolik stoji? kam jsi si to nalepila? to mi nevadi pro miminko vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.7.16 21:50

@adrusenkaaa já brala v době stimulace 3 naplasti za 4 dny, teď mám zvednuto na 4. V balení jsou čtyři a stojí 250. Kafka říkal, že ideální je lepit na podbrisek. Takže já lepim jenom tam. Vždycky měním místa, aby si kůže za ty tři dny odpocinula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.16 21:56

@nikka.zd 8o tak to je palka teda! me rikal doktor nalepit a za 3 dny odlepit a nalepit novou.Snad jsem ho dobre pochopila ze potrebuji 1 naplast na 3 dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.