Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iloon a kolik mm ma sliznice? Moc gratuluji a budu drzet palce.
jake naplasti ti dali?
Já když jdu na ttansfer tak mám vždy taky zpoždění. Zrovna čekám. Ale teprave minulou sobotu jsem měla ovulaci. Takže yomu dávám max týden ![]()
Ahojky všem, já už sice sem nechodím, ale v roce 2013 jsem byla taky na IVF v Repromedě. Podařilo se nám to hned na poprvé, ale měla jsem rizikové těhotenství, často jsem krvácela. Malá měla v sobotu 2 roky. Je to malý čertík ale do 20 měsíce jsme nespali od porodu, v 17 měsících nám řekli že má alergii na mléko a předpoklad k celiakii. Byl to horor hlavně ty noci teď co máme tu dietu je to lepší ale má fobii z jídla vše nám zvracela. Ale i přes tyto problémy děkuji za malou, že ji máme. Snažíme se o druhý, ale zatím nám to nejde. Všem Vám přeji hodně štěstí a pevné nervy.
Ahojky jen doma, ale pokud bych šla do caru tak jen do Repromedy. Jsou tam moc super a máme tam 3 Frostiky
Holky dneska jsem začla trošku krvácet ani se nedá říct. Od kdy se počítá ten druhý den kdy si to začnu píchat…stimulace…jako až začnu krvácet normálně? nerada bych to propásla nebo nějak pokazila že začnu dřív
@pajinkapajinka
Já vím že mám blbé dotazy:-)
Ale nějak mě to stresuje abych to neposrala. Kolikrát jsem trochu krvácela i tři dny tak právě už mi jde z toho hlava kolem.
Ahoj holky, tak jsme dneska byli na velkém UTZ. A miminko dneska 12+4, měří 6,1cm, NT je 1,5mm a má všechno co by mít mělo. Viděli jsme ručičky, prstíky, nožičky, slyšeli jsme srdíčko
![]()
Byla to fakt nádhera ten UTZ, jsme si to užili s manželem
I krev nám vyšla v pořádku. A čekáme holčičku ![]()
Už jsem nepřispívám, protože nemám s čím, ale pořád vás sleduju a držím moc palce ![]()
@adrusenkaaa v pátek měla jen 5,3 mm a dnes 8,5 mm. Ale doktorka mi musela zvýšit dávku těch náplastí, místo 4 si lepím 6… nějak hůř jsem na ně reagovala - jmenujou se Dermestril.
@Kikuška90
To je krása doufám že se všechny taky dočkáme takového obrázku. A na pokolikáte s vám to povedlo? ![]()
@beata123 ne vůbec to není blbý dotaz. Já to taky kvůli stimulaci hledala na netu. Je to tam i nějak, že když začneš špinit ráno a do večera se to rozjede máš brát 1 dc ještě ten den a když začneš špinit odpoledne - navečer, tak se bere jako 1dc druhý den. Zkus pohledat na netu ![]()
@pajinkapajinka
tak já včera začla večer špinit a dnes už se rozjelo normálně takže dnešek beru jako 1 dc a zítra začnu píchat gonal. No to bude něco než do sebe píchnu
Dnes jsem se už i objednala na pondělí na ultrazvuk.
A samozřejmě protože se mi to opozdilo tak to stojí zato a pěkně mě bolí břicho, tak doufám že potěch hormonech to nebude ještě horší.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.