1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.8.16 12:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 12:15

@kratjana TAK JANI, hodně štěstíčka ať jsou samé pozitivní zprávy!!! :andel: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.8.16 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 13:04
@beata123
@pajinkapajinka píše:
@kratjana TAK JANI, hodně štěstíčka ať jsou samé pozitivní zprávy!!! :andel: :andel: :hug:

Holky děkuji. Snažím se to neprozivat a testovat budu nejdříve 10.dc nechci se stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 13:07

@Macamaca ahojky je mi to opravdu moc líto. měli jste geneyiku embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 13:33

@Macamaca Ani nevim jak ti mam vyjadrit litost, aby te to aspon trosicku povzbudilo! Je to otresne…nespravedlive! ty ho vlastne budes muset vytlacit,porodit.Bud silna! Jsi silna uz ted. Posilam ti hodne sil aby jsi to co nejlepe zvladla Cas ti pomuze to zahojit.Ozvi se jak budes moci… :hug:

Tecou mi slzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 13:40

@kratjana Jani jsem tesne po mesickach.Muj doktor ma jeste dovokenou do 9. srpna.Dal mi naplaste na oddaleni mesicku, ale nakonec jsem si je nedala. Nebudu telo zbytecne cpat hormonama. Takze pujdu na ket v zari. Odpocineme si s pritelem u more. :srdce:

Jani super, takze za par dni ket.Ty jsi taky silna zenska. Nevzdas se! Je to skveky pristup :hug: Moc te chvalim. A vitez bere vse! Urcite se dockas odmeny!!Pak dej vedet co sliznice a zda ccrach pomohl…mas nejake naplasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.8.16 13:47

@kratjana ahoj. prosím tě… chci se zeptat. Když se stimuluje tak kolikátý den po té stimulaci jdeš na odběr vajíček plus manžel na odběr spermatu??? Já jen, abych si to naplánovala v práci a jestli si na to mám vzít dovču??? a za jak dlouho po odběru vajíček do mě dají to embryo??? díky moc. zatím mi to nikdo nevysvětlil. tak abych věděla jak je to časově náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 14:30

@kliki ahoj já si yo úplně ptesne nepamatuji. Jsou to dva roky. Na odběr spermatu se jde ve stejný den jako je odběr vajíček. Řekla bych asi kolem 14.dc. A po odberu pět dnů se zavádí embryo.
Přesně ti řeknou holky co měly odběr nedavno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.8.16 14:33

@kliki
Asi záleží jaký máš protokol jestli krátký nebo dlouhý, jak dlouho stimuluješ. někdo tu říkal že 10DC byl na odběru někdo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 14:34

@adrusenkaaa díky z a podporu. Já pořád doufám. Věřím že to jednou vyjde ale kdy?!

Xadne léky nebere. sliznici mívám dobrou. Pokud nebude ovulace tak to prý nevadí. Je to jak stimulovaný ket. Taky není ovu. Jen by mi dali estrofem.. Vím že v květnu jsem měla ovu, v červnu ket a červenec taky ovu. Tak věřím že bude i teď a že se mi konečně vrací :) jen nechápu kde se loudala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 15:39

@kratjana Ja taky porad doufam! tak dej pak vedet co ma kontrole…ja se uz nemuzu dockat pristiho mesice…verim, ze to rychle utece!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 15:41

@kliki Na odber vajicek se jde cca kolem 10dc. Presne ti to nikdo nerekne. Zalezi jak bude tvoje telo reagovat na hormony.Ja sla myslim 13 den…embryo se vklada paty den po oplozeni. Niceho se neboj, odber trva 10 minut a neboli. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.8.16 16:02

@adrusenkaaa
A jak probíhá ten odběr? jsi uspaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 16:06

@beata123 ano uspana.trva to jen chvilicku 10 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.