Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa no jo, a co mám dělat? nezbývá než doufat… věšet se z toho nebudu
ano, 7 dní po KET
@Hanny193 co znamená 6.den aspoň duch…??? Jako že těhot. test byl negativní, bílý??? a po kolika dnech se dělá ten těhotenský test po zavedení embryjka???
@kliki nejdriv, ale to nikdy nevis je desaty den. Od centra dostanes test a instrukce 14 den. A upozorni te na to, ze driv to nema cenu. A u me se to potvrdilo.
Holky prosím co jste si měli vzít na odběr vajíček? noční košily? mě napadlo e mě vlastně nic neřekli. jdu v pondělí. A při stimulaci šlo z vás něco? občas ze mě jde takový hlen naružovělý někdy do žluta(promiňte za ten podrobný popis).
@beata123 píše:
Holky prosím co jste si měli vzít na odběr vajíček? noční košily? mě napadlo e mě vlastně nic neřekli. jdu v pondělí. A při stimulaci šlo z vás něco? občas ze mě jde takový hlen naružovělý někdy do žluta(promiňte za ten podrobný popis).
Já si svoji noční košilku brala a vajíček jsem měla 34 kousků…
ničeho se neboj vše bude OK ![]()
@oskárek59
Díky za povzbuzení, čím se to blíží tak nějak nervy pracují na plné obrátky. A neměla jsi pak nějaký problém když jich bylo tolik? A kolik jich pak zbylo?
@beata123
neměla jsem žádný problém, jen mě bolelo břicho jeden den a pak už byl klid..
nechaly jsme oplodnit 17.kousků a ve finále zůstalo dobrých 8. co šli na PGS
a po PGS zůstalo 6.zdravých a jedno z nich mi spinká v postýlce ![]()
@beata123 pij pořád a hlavně hned po odberu. Říkají minimálně 3litry
@oskárek59 já měla 4 dny takové bolesti že jsem chodila v predklonu a ani jsem se nezvedla že sedačky
no čeká mě to znovu ;(
Holkyyyyy prosím vás Vo je příčina žlutého nebo oranzoveho jazyka? Mám uz několik dnů a celých dnu
@Iloon Tak u mě furt absolutně negativní
Už pomalu začínám plánovat další pokus… Kdy jdeš na krev?
@Hanny193 ahojky… testovat budu ve čtvrtek a na krev a ultrazvuk půjdu asi v pátek ke svojí doktorce. Když to nevyjde, tak počkám na MS a půjdu hned do dalšího pokusu a když ani ten nevyjde, tak si dám pauzu, protože mám od října nastoupit do nové práce ![]()
@kratjana píše:
@Macamaca ahojky je mi to opravdu moc líto. měli jste geneyiku embryí?
Měli jsme PGS..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.