Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana @Mišuta29
Holky moc vám držím pěsti ať to výjde. Já stále čekám na Ms. Po té stimulaci jsem zvědavá kdy dorazí
Včera jsem dobrala poslední utrogestan.
@kratjana tak moc gratuluju, doufam ze se uz taky dockam. Zitra napisu az se vratim z repro.
@kratjana píše:
Ahoj Holky. Dnes jsem 20.dc sliznice má 8mm a je tripleline. Ve středu mám transfer. Zítra zavadim 2-2-2 uteogestan a beru estrofem od pondělí. Doufám že to konečně vyjde. Je to 6.ket a poslední z 1.ivf
Ahoj Jani, myslím na tebe, ať to zítra všechno klapne a vystoupíš z toho začarovaného kruhu. ![]()
Ahoj holky, minulý úterý jsme byli v Repromedě a ještě nás objednali ke genetičce. Tam jsme byli dneska. Říkala, že počkáme, jestli něco ukáže pitva a pak z dna udělají nějaký testy. Říkala jsem, že nechceme moc dlouho čekat, v nemocnici říkali, že pitva bude trvat 2 měsíce a ona dneska říkala, že ty testy potom trvají taky dva měsíce..
Tak ještě volala do tech Bohunic na pitevnu, jak jsou daleko.. Prý už tam nějaký záznam je, ale celková zpráva ještě ne a že ta doktorka, která to řeší má tento týden dovolenou. Tak ji ta Genetička bude volat příští úterý a zkusí zjistit, kdy to bude a když tak to popohnat.
@Mišuta29 ty jsi hodná. Z rovná vylezam z postele. Přemýšlím jestli už teď si dát půl ananasu.
![]()
Tak nám zbylo po genetice 3embria z 8. myslela jsem že jich bude víc, ale jsem ráda že jsou. Kéž by to stačilo. Ms taky přišla tak příští týden mě čeká ultrazvuk a uvidí se co dál.
@Mišuta29 @kratjana Moc vám držím pěsti. Holky kolik vy jste měli embrii?
@beata123 ahoj děkuji. Právě čekám.
Já dala vyšetřit 8embryí a zůstalo 6. Teď si jdu pro poslední. Právě na něj cekam. Myslím že tři je dobrý. Svagrova má špatnou genetiku a po genetice ji nezůstalo nic. To je psycho!!! Buďme rady za každý možný pokus. Dnes je v cca 17.tt a přirozeně. Po několika ppotratech a neúspěšném ivf cyklu bez zdravého embrya.
@kratjana
My to genetické vyšetření jako nás obou měli dobré ale i tak po pgs zbyli 3. Musím říct že jsem byla z toho zaskočená, ale už jsem to vstřebala a jsem ráda zaty 3.
@beata123 no mě po PGS zbylo jen jedno, takže to máš krásné číslo.
Já bych měla mít další stimulaci v říjnu, tak snad jich tentokrát bude víc a snad to dopadne lépe, než toto těhotenství ![]()
@kratjana teď to určitě vyjde ![]()
Venku je krásně, bude se mu u tebe líbit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.