Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa určitě lep na podbrisek, nejlíp tam drží a prý mají největší účinnost právě tam. Přelepit náplastí mi bylo v repromede výslovně zakázáno, prý to snižuje účinnost. Tak nevím… Je pravda, že předtím jsem prelepovala a sliznice byla nižší, ale jestli to bylo tím těžko říct. Jinak climara mi držela perfektně, ani jednou jsem neprelepovala dřív, že by se odlepila. Narozdíl od estrapatchu. Kdyby se náhodou odlepila, nalep novou. Určitě fungují líp než tabletky, navíc nezatezuji játra. Moje dr. říká, že estrofem je strašná sracka, která už je dávno překonána.
@adrusenkaaa určitě lep na podbrisek, nejlíp tam drží a prý mají největší účinnost právě tam. Přelepit náplastí mi bylo v repromede výslovně zakázáno, prý to snižuje účinnost. Tak nevím… Je pravda, že předtím jsem prelepovala a sliznice byla nižší, ale jestli to bylo tím těžko říct. Jinak climara mi držela perfektně, ani jednou jsem neprelepovala dřív, že by se odlepila. Narozdíl od estrapatchu. Kdyby se náhodou odlepila, nalep novou. Určitě fungují líp než tabletky, navíc nezatezuji játra. Moje dr. říká, že estrofem je strašná sracka, která už je dávno překonána.
@kliki klidně se ptej, myslím, že ti tu vždycky někdo odpoví
je jasné, že člověk se zapomene zeptat na spoustu věcí, to je v dané situaci pochopitelné. Jehla gonalu by tam měla zajet skoro celá, pokud se nepletu. Strany jsem střídala. Styk jsem omezila kvůli hrozícímu hyperstimulaku, stejně to nebylo příjemné. Držím palce ![]()
@adrusenkaaa na sliznici je nejlepsi Akupunktura alespoň co se me tyče vždy byla nízká a od te doby co se tomu věnuji mam pětinu 10-11mm
@Macamaca píše:
Ahoj holky, minulý úterý jsme byli v Repromedě a ještě nás objednali ke genetičce. Tam jsme byli dneska. Říkala, že počkáme, jestli něco ukáže pitva a pak z dna udělají nějaký testy. Říkala jsem, že nechceme moc dlouho čekat, v nemocnici říkali, že pitva bude trvat 2 měsíce a ona dneska říkala, že ty testy potom trvají taky dva měsíce..
Tak ještě volala do tech Bohunic na pitevnu, jak jsou daleko.. Prý už tam nějaký záznam je, ale celková zpráva ještě ne a že ta doktorka, která to řeší má tento týden dovolenou. Tak ji ta Genetička bude volat příští úterý a zkusí zjistit, kdy to bude a když tak to popohnat.
Ahoj holky, tak pořád nic nevím, ta Mudr. v Bohunicích má pořád ještě dovolenou, tak mám volat až příští středu.
Včera jsem byla u svého gynekologa, už nešpinim, tak na mě koukl a prý vše vypadá v pořádku. Neschopenku mi ještě nechal, zase jsem mu tam brečela a to už jsem myslela, že jsem se s tím srovnala.. ![]()
@Macamaca ahoj no ja jsem 5 dni od ketu a je mi fajn už to stejne nijak neovlivnim.
@Macamaca ahoj nějaký naznak na testech ke. Jsem 7.den od ketu ale jde o to jestli to sili jak má. To se uvidí. Už mě z toho zase hrabe ;(
@Mišuta29 Prosímtě a tu akupunkturu ti před transferem a po dělali v repromedě? Můžu se zeptat kolik to stojí?
@adrusenkaaa a jak často ty džusy piješ??? Taky vyzkouším. Dnes jsem objednaná taky na akupunkturu tak snad to bude všechno dobrý.
@beata123 a jestli se můžu zeptat kam ti ty jehličky píchali a jak často jsi chodila s nima na kontroly??? díky moc za info.
@kratjana neboj… tentokrát to vyjde, držím všem moc pěstičky. Myslím na Vás a moc Vám to přeji. Tak tfuj tfuj tfuj pro štěstí. Já vím, že to čekání je asi to nejhorší.
@kliki dělala jsem test a je slabej. Zkusím ještě jeden jak odejde muž do práce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.