Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já byla včera 10dc a Tokevara na utz nic zatím neviděla že by se chystala ovulace nebo něco. Jen mám brát vitamíny s listovkou jinak mi nic nedala za léky.
@Mišuta29 Díky moc. A to ti nabídli nebo sis oto řekla? Já ani netušila že v repro to dělají.
@kliki piju kazdy den sklenicku. kupiji si gnacku Rio fresh…www.riofresh.cz
@adrusenkaaa Adri já ho tam viděla nejpočetně během dvou let a šesti transferu
@adrusenkaaa To mě neřekla říkala že zatím nevidí ani vajíčka jen jedno. Ptala se mě jak mám dlouhý cyklus. Jenže já mám docela pokaždé jinak a těd po té stimulaci spíše delší.
Holky na potřetí teď o půl 12. Jaktoze ta koncentrace je lepsi
Dobré poledne, nakoukla jsem k vám, protože mě čeká IVF… to čekání na všechny možné vyšetření, povolení, schválení se mi zdá nekonečné už teď… vůbec si nedokážu představit ty nervy po transferu.
kratjana: máš můj obdiv, že to zvládáš - i když co zbývá, že? držím pěsti ať to vyjde
člověk by se pro to vytoužené mimino postavil i na hlavu, proto docela špatně snáším, když na kontrole na gynekologii a vyslechnu hovory na téma: nevím, jestli nemám jít na potrat. A že na ně mám poslední dobou štěstí. ![]()
@kratjana píše:
Holky na potřetí teď o půl 12. Jaktoze ta koncentrace je lepsi
Jaňulko, tiše gratuluji
To už není duch, ale slabá čárka
Moc ti přeji ať sílí a všechno je v pořádku.
Pořád sleduji jak se máš a drźím pěsti. Věřím, že tohle embryjko je bojovníček ![]()
Jinak koncentrace HCG se může opravdu během dne měnit.
Nějak se mi podařilo příspěvek odeslat… chtěla jsem se zeptat: jak dlouhá byla vaše cesta od rozhodnutí „jdu na IVF“ po první transfer?
My byli 1. července na genetice, teď čekáme na vyjádření pojišťovny a i to se mi zdá hrozně dlouho, jak tady čtu, že některé máte za sebou několik měsíců i let pokusů, tak mě to trochu děsí… jednak nejsme s partnerem už nejmladší a taky z finančních důvodů.
@Len3ka
U nás to bylo první konzultace srpen, potom genetika vše OK, první pokus prosinec-(nevyšel)mezitím laparoskopie
druhé IVF červen, KET červenec-ZT srpen, další pokus únor-nevyšel, čtvrtý pokus červen a ten vyšel a máme půlročního prcka..
mimochodem začínaly jsme 2013,prcek se narodil 2016
Oskárek59: jejdamane, to u nás asi nehrozí - je mi už 37, tak to prostě MUSÍ vyjít na první dobrou. Jsem ráda, že to u vás vyšlo, i když ty necelé 3 roky musely být psychicky hodně náročné.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.