Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@montty @nikka.zd @ZehLen holky děkuji jdte ZLATÍČKA! Jsem klidná. Taky si říkám že se zavrtava. Hlavně po krvi už ani stopa. Uvidí se zítra.
beru estrofem 1-1-1 a utrogestan 2-2-2 řekla bych že malé dávky to nejsou. Asi to řešit nebudu když už nekrvacim a nebo raději jo když bude víkend?
![]()
@kratjana já bych pro klid ráno zavolala, aspoň nebudeš přes víkend stresovat ![]()
Je asibstejne silný jako vcera odpoledne. Jak jsem to fotila na té kucharce tak tam kde je mleté maso je dnešní a drůbež je včerejší
A prý je normální i to zakrvaceni. Jsem v klidu. Čárka stejně silná a už nekrvacim
@kratjana Jani, nechci nic zakřiknout, ale myslím, že to tentokrát klapne ![]()
Hlavně že čárka pořád je a dokud bude, tak je to super
![]()
@Macamaca pokud bude silit.. Jako vcerejsinkrvaceni beru jako naději na novou etapu života
![]()
@kratjana Kočko, držím moc pěsti. Tentokrát to prostě už klapne. Já jsem taky trochu zakrvácela a bylo to OK a teď mi tu spinká čtyřměsíční miláček. Tak tfuj tfuj tfuj ![]()
@kratjana píše:
@Macamaca pokud bude silit.. Jako vcerejsinkrvaceni beru jako naději na novou etapu života![]()
Určitě to tak bude, já tomu věřím
![]()
@kratjana … Jani drzim palce a verim ze to klapne. Moc Ti to prejuuu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.