1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
5.9.16 11:17

Holky, chtěla jsem se zeptat, během stimulace dělají se kontroly krve i UTZ, nebo jen UTZ jak rostou folikuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.16 11:18

@hancami me delaji jen utz :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.9.16 11:28

@kratjana Janičko, to už je dálniceeeeeee :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Kdy jdeš na krev? Ve středu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 11:44

@kratjana GRATULACE NEJVETSI A TFUJ TFUJ TFUJ STESTICKO DO DALSICH MESICU A NASLEDNE PORODU :D MAMINKO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.16 12:58

@kliki tak mam po navsteve 7DC… dostala jsem Cetrotide na pichani a jak mi gonal s pichnutim nedelal problem, tak tady uz jsem se zdesila :D ale dalo se to. Folikuly vel. 2×14 4×12 a asi 10× 10mm a spousta mensich… nevim jestli to je dost ale snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.9.16 13:42

Ahoj holky tak jsem dnes 15dc a byla jsem na utz a sliznice 7.9 a v pondělí to vypadá na transfér. Dostala jsem Climara 50 náplasti mám dvě lepit na 3dny vždy a utroš. Máte někdo zkušenosti stěmito náplastmi. Vím že se tu náplasti řešili jednou, ale jestli to nebyli jiné nebo je to jedno. Říkala mi že mám střídat místa tak když nalepím na břicho tak musím pak asi na bedra že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.9.16 13:59

Tak jsem si je nalepila pod pupík snad neupadnou:-) @kratjana Vypadá to moooc dobře držím pěsti :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.9.16 14:12

@beata123 ahoj já lepila 4transfery. Dřív byl estrapatch ale ten má výpadek či co. Teď predposledne jsem měla to co ty. A teď mám v praskach estrofem a konečně se zdá že to vyslo. Slyšela jsem ze náplasti jsou lepší. Já lepila na podbřišek, vždy a sliznice dobrá. A ty nemáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.9.16 14:21

@kratjana
Já nevím jestli mám či nemám. Mám PCO to mi zjístili c repromedě. A po OPU jsem měla přijít po MS 10DC a to TOKEvara nic ještě neviděla a dneska mi říkala Hromadová že mám sliznici 7.9 a ptala se mě jak mám dlouhé cykly. Jenže já to mám takové střídavě momentálně jsme mívala i 16-18dní cyklus jen. Tak se divila že mám mít v nativu, ale mě vlastně nikdo nic neřekl jen Kafka že mám přijít 10DC a žádné léky jsem nedostala. Tak mi radši dala tohle abych to náhodou nedostala a kdyby i tak jo tak musím volat a asi by se to odložilo nebo nevím. Docela mě to šoklo ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.9.16 14:23

@kratjana Doufám že to nedostanu teda, ale ted poslední cylus po stimulaci jsem měla 27dní a před tím dokonce přes 30dní tak doufám že to vydrží a budu moct jít na transfér. Protsímtě a na ten transfér potřebuju něco sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.9.16 14:41

Je mi líto ze se nemůžu připojit k pozitivnim testům. Opět nam to nevyslo ani et ani ket… Přitom jediný problém jsou me vejcovody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.9.16 15:02

@Mišuta29
Nezoufej, zkusíte další a uvidíš jednou se zadaří…musí…věřím tomu že jednou to musí vyjít nám všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.9.16 15:08

@beata123 teď do Ivf nechci… Chci dat tělu i dusi trochu voraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.9.16 15:18

@beata123 ahoj ja jsem poprve tento cyklus dostala naplasti.Jsou super. Misto se ma stridat. A jak to mas s davkovanim? Pises 2 na 3 dny…to jakoze jazde tri xny menis za dve nove? Ja nam totiz 3 ba tyden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.9.16 15:22

@Mišuta29 Moc me to mrzi.Vim jak se citis…posilam objeti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.