1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
6.9.16 13:28

@yareah jdu zítra stejně jako Kratjana. Až na 16.00hodinu. No jsem na to zvědavá. Hlavně, aby rostla sliznice. Menses jsem dostala v sobotu a v neděli jsem začala píchat. A chce mě vidět pátý nebo 6.den. Tak jsem se objednala na středu, že to buď bude pátý a nebo6.den podle toho kdy to dostanu. S tím, že počítám, že si mě pozve ještě v pátek to je 7.DC. A pak nevím co se děje dál???
A ten Cetrotide je na co??? Co má po něm růst nebo k čemu je??? A to mívá každá pacoška a nebo podle odpovědi vaječníků??? Já na injekce moc nejsem. Ten gonal je sranda, ale vždycky se bojím nemám ráda jehly. Tak jestli dostanu Cetrotide tak nevím co budu dělat. A jak dlouho si ho budeš píchat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.9.16 13:30
@kratjana píše:
Tak yo já si tedy skočím jako samoplatce v pátek.

Však počkej na zítra. Pokud bude potřeba, udělají ti ho v pátek v Repromedě. Pokud bude utz nález příznivý, není třeba dělat hCG test. Utz je důležitější, hCG je produkován placentou, ne embryem, má tedy nulovou hodnotu jako indikátor prosperujícího těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 13:36

@kliki přesně už nevím, ale myslím, že to brání, aby se ti vajíčka neuvolnila a nepraskla dřív, než ti je budou odebírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.9.16 13:48

@Macamaca aha… takže i já si to budu muset píchat… auvajs.. a to ti dali hned 7.DC??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.16 13:49

@kliki Tak to se tam nepotkáme, já tam jdu dopoledne :) no myslim si, ze pak pujdes tak v pondeli na odber :) a ano je to presne k tomu, aby se ti vajička neuvolnila a nepraskla. aby tam vydrzela do odberu :) neboooj to zvladnes :) a ty jsi zacinala pichat uz 1.den MS? :-O já měla až druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 13:54
@kliki píše:
@Macamaca aha… takže i já si to budu muset píchat… auvajs.. a to ti dali hned 7.DC??

Nevím přesně, kdy mi to dali. Bylo to v březnu, tak už si to moc nepamatuji…
No brzy si to snad zopáknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.9.16 14:02

@adrusenkaaa
Prosímtě mám takový blbý dotaz ohledně těch náplastí když se musí střídat místa a ted mám na jedné straně břicha a pak dám na druhou můžu se pak zase vrátit na to samé místo jako poprvé nebo právě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 14:03
@Macamaca píše:
Nevím přesně, kdy mi to dali. Bylo to v březnu, tak už si to moc nepamatuji…
No brzy si to snad zopáknu ;)

Tak už vím, mám to zapsaný v menstruačním kalendáři..
Od 2dc gonal, od 7dc k tomu cetrotide, oboje až do 12dc. K tomu ještě 12dc 2 injekce Ovitrelle, 13dc už nic a 14dc odběr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.9.16 14:05

Holky jinak jestli můžu ohledně toho cetrotide, tak já injekce taky nesnáším a i gonal než jsem si zvykla bylo něco. Ale ta jehla u toho je stejně velká jak u toho gonalu i průměr akorát si to musíte namíchat a pícháte ze stříkačky jinak je to stejné. Já to jinak dělala podle videa poprvé
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.9.16 14:18

@Macamaca asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.16 14:22

@kliki @beata123 ja tu injekci dostala 7dc a prvni jsem si pichala hned tam u nich aby videli jestli to na me nema nejake vedlejsi ucinky. a co se tyce tloustky tak i oni tam mi rekli ze je malinko silnejsi… u toho gonalu je to jak vlas skoro :D je to aj ohebne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.9.16 14:25

@yareah
Možná je o nějaký mm delší ale mě silnější nepřišla možná o kousíček a nebylo vůbec poznat. Mě to taky píchali poprvé tam, ale to byla taková rychlost že jsem to ani nepobrala. Mě to vždy akorát začlo štípat potom a měla jsem tam červený flek asi tak půl hodky, ale to je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 15:12
@Mišuta29 píše:
@Macamaca asi nic…

Tak to mě mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.9.16 15:16

Já poprvé píchala sama, ale mamka mi u toho četla návod krok za krokem. A musí být u první aplikace někdo s tebou, právě kdyby to mělo nějaký špatný účinky. Mě to vždycky par minut svědělo a byl tam červený flek, jinak taky nic. No vypadá to složitě, nakonec to nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.16 17:50

@beata123 @Macamaca ano ono to je v pohode, vim ze i flek a svedeni je v poradku, ale proste je to neprijemnejsi nez jehlou od gonalu. nic vic nerikam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.