Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yareah píše:
@beata123 @Macamaca ano ono to je v pohode, vim ze i flek a svedeni je v poradku, ale proste je to neprijemnejsi nez jehlou od gonalu. nic vic nerikam
Jo to máš pravdu, gonal je proti tomu nic ![]()
@Macamaca mám rýmu a řekla bych že mě zaxne bolet i v krku. Achjo…
@kratjana hele Jani nezoufej. Kdybys nemela po ket a byla tehu tak se tak nezkoumas a dopadlo by to stejne dobre
. A navic se rika ze trosku oslabena imunita zabrani aby se telo intenzivne branilo zabrtani a deleni embryjka. Je to preci jen cizi teleso. Uvidis bude to dobry ![]()
@kratjana
Ty brďo!!!
Četla jsem si teď zprávy asi 10 dní pozadu a jak jsem je pročítala a ty testy sílily, úplně mě mrazilo! To jsou krásné testy!!! Moc gratuluji!!! ![]()
Mě si pozvali 14 dní po KET, kde se potvrdilo těhotenství a už byl prcek vidět i na utz. Pak za 9 dní na potvrzení srdíčka. To tam sice bylo, ale jen malinké, tak jsem přišla pro jistotu ještě za dalších 10 dní a to už bylo embryo se srdíčkem jak hrom!
To embryo teď spinká v ložnici a je to neuvěřitelný zázrak! Před rokem jsem na tom bylo stejně jako Ty! Moc jsem Ti to přála a mám skutečně radost!
Zítra budu netrpělivě číst, jak jsi dopadla v Repro, ale myslím, že není co řešit!
![]()
@kratjana píše:
@Lalunta děkuji jsi zlato. Jen mě znepokojuje ta nemoc
Jani, to bude v pohodě. Hlavně aby jsi neměla vysokou horečku, to už je pak nebezpečny, ale jinak ne ![]()
@kratjana
OBROVSKÁ GRATULACE PŘEJI HLAVNĚ AT TO VYDRŽÍ A MŮŽEM SE TĚŠIT NA FOTEČKY MIMČA:-)
KRÁSNÁ DÁLNICE
![]()
HOLKY MĚLI JSTE KDO JSTE LEPIL CLIMARU NÁPLASTI TROCHU ZČERVENALOU KŮŽI POD NÍ?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.