1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
8.9.16 16:07
@kliki píše:
A kolik navstev nebo kdy presne jsi tam chodila? Jsem z daleka a mam to z ruky tak me zajimaji hlavne ty navstevy kolik jich jeyte musim absolvovat? Kdyz si vzpomenes tak bude zlata. Diky moc

Myslím, že jsem byla 2dc, 6dc, 9dc a pak 14dc ten odběr. Ale přesně to nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.16 16:12

Aha. Ja byla 5.DC a nam jit 7.DC a pak nevim jestli jeste vudu muset jit? Co myslite holky??? A odber se dela rabo na lacno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.9.16 16:28
@kliki píše:
Aha. Ja byla 5.DC a nam jit 7.DC a pak nevim jestli jeste vudu muset jit? Co myslite holky??? A odber se dela rabo na lacno?

Ráno na lačno, potom ti dají vodu a bagetu. Kolem oběda domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.16 16:37

@beata123 diky za video. Ale prijde mi ta jehla velka. No nejak to zvladnu. Nejradeji kdyby mi to nekdo pichal. A pucha se to kazdy rano ve stejnou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.9.16 16:42

@kliki

Záleží taky kolik máš vajíček, třeba já mám PCO takže jich mám hodně takže kvůli hyperstimuláku jsem tam chodila častějc(6den,8de,10den a 13den byl odběr).Ale odběr má každý jinak podle toho jak ti dozrávají vajíčka. Mě říkal kafka že budu mít velikonoce že jich je tak 30-40,ale naštěstí mě krom dvou dnů pak ani nic nebolelo. Občas táhlo břicho jinak dobrý. Od půlnoci bys už neměla jíst a dvě hodiny před ani pít. Pak si tě zavolají převlečeš se na pokoji do košile jejich a čekáš až si tě zavolají, jo občanku chcou. Pak po zákroku ležíš a donesoou ti bagetu a pití a pak už normálně jdeš zpět do čekárny a ještě počkáš na doktora a ten ti řekne co dál za léky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.9.16 16:45

@kliki
Ano píchala jsem to ve stejnou dobu, já to měla v 10hod.
V 8hod jsem měla gonal a v 10cetrotide a já z toho prvního píchnutí cetrotide byla taky na prášky, ale nakonec dobrý. Podruhé už to bude lepšíuvidíš. Všechny jsme to zvládli zvládneš taky:-) Mě dělalo větší problém polední injekce což bylo něco na dip.. už nevím nějak tak.To se taky míchalo ale u toho už mi asistoval manžel, ale taky jsme zvládli. Neboj to bude ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.9.16 16:47
@kliki píše:
@beata123 diky za video. Ale prijde mi ta jehla velka. No nejak to zvladnu. Nejradeji kdyby mi to nekdo pichal. A pucha se to kazdy rano ve stejnou dobu?

Nejhorší je se odhodlat píchnout. Druhou injekci jsem si píchala na wc v repromedě a musím říct že to byl teprve zážitek. Nešla mi oddělat krytka od jehli a jak jsem tahala tak se napíchla na prst a ted mi tekla krev a ještě jsem potřebovala se píchnout, no lahůdka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.9.16 16:48

Holky a na transfér se taky převlíkám nebo zůstávám ve svém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.9.16 16:57
@beata123 píše:
Holky a na transfér se taky převlíkám nebo zůstávám ve svém?

Já mám pocit, že jsem se vyslekala do půl těla a ze mi dali nějakou jednorázovou sukni. Ale už to nevím jistě.
Holky jak je možný, že jsem to všechno za těch pár měsíců zapomněla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.16 16:57

@yareah a kdy mas dalsi kontrolu? Ja byla dnes 5.DC a jdu v patek7.DC a to dostanu Cetrotide. A pak se deje co.???Kolik jeste navstev a kdy je odber???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.9.16 17:22

@kliki jeste jsem byla 9dc… citrotide 7-10dc dnes vecer dve injekce aby se jim do soboty uvolnily folikuly… a tadaa v sobotu pujdou ven :) coz je 12dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 17:22

@beata123 vyslect do naha - do pul tela. Muzes mit svou sukni, jit na ostro nebo jejich jednorazovou. S tim na ostro nevim jak to je ted v te nove repromede. Ja mela jejich jednorazovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 17:23

@beata123 a chlap byl u transferu se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.16 17:25

@beata123 ahoj, jednou jsem byla ve své sukni a 2× v jejich jednorázové… vyslečeš si celej spodek donaha, vezmeš si tu sukýnku a počkáš v transferové místnosti na doktora… a během pár minut seš pryč :-) hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.9.16 18:03

@yareah takze jestli to dobre chapu byla jsi na kontrole 9.DC. A od 7.do 10.DC jsi si pichala Cetrotide. A vecer toho 10.DC jeste dve injekce ceho??? A 12.DC ns odber vajec a muzskej na odber spermatu. Je to tak? To jsi mela hezky a rychly postup. To je super. DIKY MOOOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.