1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
12.9.16 18:14

@Kikuška90
No právě já byla dnes zmatená protože po pgs z 8embrii tak 3euploidní nám zbyly to máme i ve zprávě. A dnes jsem dostala zprávu a je tam psáno počet zbylých embrii 2euploidní,1mozaicistní a 1nevyšetřené( my měli 9embrii a jedno se dalo zamrazit nevyšetřené pgs protože na pojištovnu může být jen 8).
Tak ted nevím jestli jako teda fakt máme tři nebo to jedno znich je to mozaicistní, protože oněm mi nikdo nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 18:14

@kliki já jedu taky ve ct. To tam asi potkám manžela že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.9.16 18:15

@Macamaca
Taky se láduji ananasem a mám nakoupené grepy na štávu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.9.16 18:16

@kacgaba
Tak to držím pěsti at silí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.9.16 18:17
@kacgaba píše:
@kratjana gratuluji, to je super :potlesk: @ macamaca a ty jsi momentalne tehu a nebo po transferu?
Jinak jsem nevydrzela a rano 9. Den udelala test a jsoi tam carky :potlesk: :* je slabsi, ale je tam 8)

Jee, tak to gratuluji. :)
No já mám teď po první menstruaci po vyvolávaném porodu v 17tt kvůli vývojovým vadám. :?
S příští menstruací bych měla začít stimulaci na druhé ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.9.16 18:18

Holky a leželi jste nějak po transféru nebo jste vše dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.9.16 18:29

@Macamaca o.k. díky moc za vyzkoušení fakt člověk nic nedá. Zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.9.16 18:32

@kratjana no má tam být taky ráno na osmou se mnou. Ale jak dlouho tam bude. Pochybuju, že tam bude sedět na zadku a bude tam čekat, než mě pustí domů?? Nevím v kolik to tak může být. On by si pak raději skočil tam vedle do nákupáku na kafe a tak… Ale když se rozhodne tam sedět a čekat na mě po celou dobu, tak ho tam asi potkáš. A na kolikátou tam jdeš ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.9.16 19:18

AHM

Holky mam dotaz. Dnes jsme byli na prvni konzultaci v Repromede. A navrhli me pri hormonalnim profilu i test AHM. Chtela jsem se zeptat zda je to tak potrebne a nutne tento test delat??? Diky za kazde info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.9.16 20:13

@alen18
určitě si ho nech udělat abys viděla kolik máš v zásobě vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 20:16

@Kikuška90 hmmm ja bych z toho mela taky strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 20:23

@beata123 já jsem hodila chlapa do práce a pak jsem jela domu. Chvíli jsem ležela ale asi po teech hodinách jsem jela zpět pro muže a spolu jsme vyrazili pro neteř. Ano hned první den po transferu jsem si k nám vzala neterinku abych se zabavila. Byla tu od středy do soboty. To jsme jeli potom zase na posviceni kde jsem vůbec neodpocivala a celý dva dny jsem prolitala. Na houpačky, na fotbal, k našim, k tchyni a pořád dokola celý dva dny. po posviceni to bylo 5.den od ketu jsem začala stresovat jestli mám aspoň ducha atd a byl tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 20:26
@beata123 píše:
@alen18
určitě si ho nech udělat abys viděla kolik máš v zásobě vajíček.

Souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.9.16 20:28

@beata123 Hodne stesti preji.Ja byla v patek a take jsdm mela Tokarevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.9.16 20:34

@beata123 ja jsem letela 10 minut pro dobry pocit. Jakou blastocystu ti vkladali.Ja mela expandovanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.