Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
No právě já byla dnes zmatená protože po pgs z 8embrii tak 3euploidní nám zbyly to máme i ve zprávě. A dnes jsem dostala zprávu a je tam psáno počet zbylých embrii 2euploidní,1mozaicistní a 1nevyšetřené( my měli 9embrii a jedno se dalo zamrazit nevyšetřené pgs protože na pojištovnu může být jen
.
Tak ted nevím jestli jako teda fakt máme tři nebo to jedno znich je to mozaicistní, protože oněm mi nikdo nic neříkal.
@Macamaca
Taky se láduji ananasem a mám nakoupené grepy na štávu:-)
@kacgaba píše:
@kratjana gratuluji, to je super@ macamaca a ty jsi momentalne tehu a nebo po transferu?
Jinak jsem nevydrzela a rano 9. Den udelala test a jsoi tam carky![]()
je slabsi, ale je tam
Jee, tak to gratuluji. ![]()
No já mám teď po první menstruaci po vyvolávaném porodu v 17tt kvůli vývojovým vadám. ![]()
S příští menstruací bych měla začít stimulaci na druhé ivf.
Holky a leželi jste nějak po transféru nebo jste vše dělali?
@Macamaca o.k. díky moc za vyzkoušení fakt člověk nic nedá. Zkusím.
@kratjana no má tam být taky ráno na osmou se mnou. Ale jak dlouho tam bude. Pochybuju, že tam bude sedět na zadku a bude tam čekat, než mě pustí domů?? Nevím v kolik to tak může být. On by si pak raději skočil tam vedle do nákupáku na kafe a tak… Ale když se rozhodne tam sedět a čekat na mě po celou dobu, tak ho tam asi potkáš. A na kolikátou tam jdeš ty???
Holky mam dotaz. Dnes jsme byli na prvni konzultaci v Repromede. A navrhli me pri hormonalnim profilu i test AHM. Chtela jsem se zeptat zda je to tak potrebne a nutne tento test delat??? Diky za kazde info
@alen18
určitě si ho nech udělat abys viděla kolik máš v zásobě vajíček.
@beata123 já jsem hodila chlapa do práce a pak jsem jela domu. Chvíli jsem ležela ale asi po teech hodinách jsem jela zpět pro muže a spolu jsme vyrazili pro neteř. Ano hned první den po transferu jsem si k nám vzala neterinku abych se zabavila. Byla tu od středy do soboty. To jsme jeli potom zase na posviceni kde jsem vůbec neodpocivala a celý dva dny jsem prolitala. Na houpačky, na fotbal, k našim, k tchyni a pořád dokola celý dva dny. po posviceni to bylo 5.den od ketu jsem začala stresovat jestli mám aspoň ducha atd a byl tam ![]()
@beata123 Hodne stesti preji.Ja byla v patek a take jsdm mela Tokarevu ![]()
@beata123 ja jsem letela 10 minut pro dobry pocit. Jakou blastocystu ti vkladali.Ja mela expandovanou…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.