Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 teď to vyšlo a žádné příznaky jsem neměla. 8.den jsem zakrvacela, nevím jestli to bylo součástí hnízdění tak pozde
nesleduj se protože je to úplně zbytečný. Já se sledovala jestli už mám žíly na prsach a jen mě to stresovalo že pořád ne. Doteď žádné příznaky nemám. Jo možná ta nemoc či mě dostala od 14.dne.
@kratjana
Se jen ptám, nesleduju se. Ikdyž bych nejradši testovala hned to je fakt:-) Spíš od transféru když se najím tak je mi těžko tak jestli to třeba nebývá po něm, jsem si říkala.
@beata123 píše:
@kratjana
Se jen ptám, nesleduju se. Ikdyž bych nejradši testovala hned to je fakt:-) Spíš od transféru když se najím tak je mi těžko tak jestli to třeba nebývá po něm, jsem si říkala.
Je fakt že já jsem jedlik a v poslední. dobe už po transferu mi stalcilo málo ![]()
@beata123 mě bylo špatně už od třetího dne po KETu. Někoho prý bolí prsa, ty mě začaly bolet až po dvou měsících.. Někdo nepozoruje vůbec nic. ![]()
Ale je fakt, že jsem byla taky nemocná zhruba ve stejné době jako @kratjana
@kratjana píše:
Holky mám krev na papíru
Tak zítra se stav za Dr… Jinak nezavádíš si něco? Mě říkala moje gyndařka, že krev je často z čípku právě kvůli tomu zavádění, že si ten čípek dráždíme. Žádný stressy zlato
![]()
@Kikuška90 utrogestan zavadim. Ale uz vcera jsem si rikala ze kdyz ze me vytekl bylo to takove spinave. Tak nevim. Zitra zavolam do brna a treba reknou abych dojela. Ale jsem objednana az na Čt
@kratjana radši zavolej Jani, ať máš klid. Určitě to nic nebude, plno holek v těhotenství krvácí a je to v pořádku ![]()
Teď to prostě vyjdeeee ![]()
Ahoj holky muzu jeste..chtela jsme vedet jestli se dava v repromede taky zaloha predem?
Byla jsem v caru. Prý odpovídám 4.tt. Není to málo když jsem měla transfer 24.8.? Mě říkal že ne. Byla vidět jen černá dutinka. Prý v úterý snad už bude něco vidět. Achjo to jsou nervy
@kratjana A proč Tě vůbec pozvali tak brzy po krvi? Vždycky se chodilo 14. den na krev a 12-14 dní potom na UTZ
Jinak jo, je to málo, 4tt+ jsi když jdeš na krev - ten 14. den. A za 14 dní potom na UTZ jsou holky vždycky 6+ něco…
@marketagetzitka píše:
Ahoj holky muzu jeste..chtela jsme vedet jestli se dava v repromede taky zaloha predem?
Ahoj, já jsem tedy dávala, 80 000 pryč, dnes mi měli dát v dopoledních hodinách vědět jak to vypadá, je skoro půl druhé a stále nic nevím. Volala jsem tam, na dvou číslech nikdo nereagoval, na třetím ano, prý mi dají vědět, hned to útlá. Jsem z toho hodně zoufalá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.