1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.9.16 16:39

@beata123 :lol: az do pohybu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.9.16 16:43

@kliki me dosla sms v 20:35 a ve 21 jsem pichala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.9.16 17:04
@pajinkapajinka píše:
@beata123 :lol: az do pohybu nic
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: Šťastná to žena :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.9.16 17:21

@beata123 teď to vyšlo a žádné příznaky jsem neměla. 8.den jsem zakrvacela, nevím jestli to bylo součástí hnízdění tak pozde :nevim: nesleduj se protože je to úplně zbytečný. Já se sledovala jestli už mám žíly na prsach a jen mě to stresovalo že pořád ne. Doteď žádné příznaky nemám. Jo možná ta nemoc či mě dostala od 14.dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
13.9.16 17:57

@kratjana
Se jen ptám, nesleduju se. Ikdyž bych nejradši testovala hned to je fakt:-) Spíš od transféru když se najím tak je mi těžko tak jestli to třeba nebývá po něm, jsem si říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.9.16 19:55
@beata123 píše:
@kratjana
Se jen ptám, nesleduju se. Ikdyž bych nejradši testovala hned to je fakt:-) Spíš od transféru když se najím tak je mi těžko tak jestli to třeba nebývá po něm, jsem si říkala.

Je fakt že já jsem jedlik a v poslední. dobe už po transferu mi stalcilo málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.16 19:58

@beata123 mě bylo špatně už od třetího dne po KETu. Někoho prý bolí prsa, ty mě začaly bolet až po dvou měsících.. Někdo nepozoruje vůbec nic. :lol:
Ale je fakt, že jsem byla taky nemocná zhruba ve stejné době jako @kratjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.9.16 22:08

Holky mám krev na papíru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.9.16 22:19
@kratjana píše:
Holky mám krev na papíru :zed:

Tak zítra se stav za Dr… Jinak nezavádíš si něco? Mě říkala moje gyndařka, že krev je často z čípku právě kvůli tomu zavádění, že si ten čípek dráždíme. Žádný stressy zlato :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.9.16 22:22

@Kikuška90 utrogestan zavadim. Ale uz vcera jsem si rikala ze kdyz ze me vytekl bylo to takove spinave. Tak nevim. Zitra zavolam do brna a treba reknou abych dojela. Ale jsem objednana az na Čt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.16 23:06

@kratjana radši zavolej Jani, ať máš klid. Určitě to nic nebude, plno holek v těhotenství krvácí a je to v pořádku :kytka:
Teď to prostě vyjdeeee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 09:34

Ahoj holky muzu jeste..chtela jsme vedet jestli se dava v repromede taky zaloha predem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.9.16 10:27

Byla jsem v caru. Prý odpovídám 4.tt. Není to málo když jsem měla transfer 24.8.? Mě říkal že ne. Byla vidět jen černá dutinka. Prý v úterý snad už bude něco vidět. Achjo to jsou nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.9.16 12:22

@kratjana A proč Tě vůbec pozvali tak brzy po krvi? Vždycky se chodilo 14. den na krev a 12-14 dní potom na UTZ :nevim: Jinak jo, je to málo, 4tt+ jsi když jdeš na krev - ten 14. den. A za 14 dní potom na UTZ jsou holky vždycky 6+ něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.16 13:24
@marketagetzitka píše:
Ahoj holky muzu jeste..chtela jsme vedet jestli se dava v repromede taky zaloha predem?

Ahoj, já jsem tedy dávala, 80 000 pryč, dnes mi měli dát v dopoledních hodinách vědět jak to vypadá, je skoro půl druhé a stále nic nevím. Volala jsem tam, na dvou číslech nikdo nereagoval, na třetím ano, prý mi dají vědět, hned to útlá. Jsem z toho hodně zoufalá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.