1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
19.9.16 09:49

@nikka.zd asi bych to tak taky viděla, snad to vydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.9.16 09:51

@beata123 a sem tam nam bolesti jako na mesicky a pak to z niceho prejde! mas to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 09:51

@adrusenkaaa Tak doufám že je to pro nás obě dobré znamení. joo nálady mám taky až se sama divím tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 09:53

@adrusenkaaa
Noo bolí mě občas v kříži a záda, a i třeba klouby. A občas tak břicho a stehna jak když to mám dostat. A tak celé tělo jak kdybych měla přeležené nebo nevím jak to popsat. Ale ty vlasy mám taky hrozné, když si je umyju tak druhý den už je mam zplihlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.9.16 09:58

@beata123 No o zadech ani nemluvim.Asi od 5 dne me boli v krizi. Radeji cvicim na tada, jelikoz se to zhorsovalo a dneska uz je to lepsi. Cviceni pomaha.Jj vlasy bez zivota, zplihle. a prsa jsem mela citlivejsi a dneska v pohode! Ani jsem nemela nidacni spineni :( mam hrozny strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 10:02

Holky můžu už pátý den po odběru vajec normálně skákat, cvičit a tak??? Mě Tokareva říkala, že nesmím žádný skoky, jízdu na kole jen chůze ale nevím jestli celých 10dní než to dostanu, že prej vaječníky jsou křehký a může tam něco prasknout a nebo říkala, až mi bude líp??? Tak si nevím rady, chtěla bych jít do fitka a nebo běhat, ale bojím se, aby mi fakt něco neprasklo??? Jak jste to měli vy, sportovkyně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:03

@adrusenkaaa
já taky vůbec nešpinila, vubec nic. A prsa mě asi dvakrát přisli tak jako nafoukle a pak už zas ne. Ale to se fakt nějak nepozoruju, jen jsem se otočila na břicho v posteli a nedalo se ležet :-)
To já taky je to jak na horské dráze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.9.16 10:06

@beata123 Je to hrozne to cekani…take se nepozoruji…to vsechno samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541

@kliki
Já teda neběhám ale musím říct že jsem vše hodně omezila, ani jsem se nato nějak necítila. takže sport jsem takhle vynechala spíš jsem hdoně procházkovala :-) Ale mě teda nikdo nic neříkál v tomhle smyslu, jen že ten den odběru nemám mít zatéž a mám odpočívát. Takže pokud se citíš dobře tak myslím že můžeš, ale raději bych začla sněčím lehčím. A nebo normálně zkus brnknout do repro ti řeknou, jsou zvyklí na dotazy všeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113

@kliki radeji bych necvicila az po mesickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:07

@adrusenkaaa
Přesně kdybych se měla ještě pozorovat tak zešílím uplně. Štve mě ale že jsem si udělala ten test, to mě trochu rozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.9.16 10:07

@beata123 @adrusenkaaa holky myslím na vás

@kliki raději neblazni. Kdy ti zavolají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:09

@adrusenkaaa
Ale budu se muset začít hlídat vtom jídle nebo přiberu tunu z toho užírání. Ale to je fakt děs, pořád bych jedla a to ne jen sladké všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:09

@kratjana
Díky Jani. A jak se daří tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.9.16 10:12

@beata123 to ti verim, proto ja radeji nestustuju drive byla bych jeste vice vystresovana nez jsem ted.6 den je brzy! Drzim ti moc palce.To si take rikym, ze se budu hlidat, ale nejak to nejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.