1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
20.9.16 17:18
@Macamaca píše:
Ahoj, my měli MACS a PISCI a PGS. Měla jsem 12 vajíček, z toho 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po kultivaci zůstaly 3 a po PGS jedno.. Takže těžko říct, jestli je to k něčemu dobrý nebo ne :nevim:

My měli obrovsky ubytek po kultivaci, to prý bývá způsobené prave spatnymi spermiemi. Tak proto nam bylo doppruceno toto..ale uvidíme..je to posledni cyklus IVF do kterého jdeme, tak pro ten pocit, ze jsme vše zkusili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
@Macamaca píše:
Ahoj, my měli MACS a PISCI a PGS. Měla jsem 12 vajíček, z toho 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po kultivaci zůstaly 3 a po PGS jedno.. Takže těžko říct, jestli je to k něčemu dobrý nebo ne :nevim:

My měli obrovsky ubytek po kultivaci, to prý bývá způsobené prave spatnymi spermiemi. Tak proto nam bylo doppruceno toto..ale uvidíme..je to posledni cyklus IVF do kterého jdeme, tak pro ten pocit, ze jsme vše zkusili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
@Macamaca píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
@Macamaca píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
@Macamaca píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.16 17:19

Omlouvám se..blbej mobil… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.9.16 17:32

Díky. Já jsem zítra 10den(pokud se nepočítá transfér tak 9 den) tak to asi zkusím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.9.16 17:35

@Macamaca
Taky jsem jak na trní a myslím co Janča. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.9.16 18:17
@minimoni píše:

No taky jsme na tom se spermijkama hodně špatně. Třeba by bez těch speciálních metod nebylo žádný… No teď bych chtěla, aby příště zůstalo i do zásoby, ale budu se bát, aby vůbec nějaký zůstalo :roll:
Přijde mi to jako zázrak mít zdravé dítě. Tolik věcí se musí podařit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.9.16 18:18
@beata123 píše:
@Macamaca
Taky jsem jak na trní a myslím co Janča. :think:

Pořád nic. :nevim:
Doufám, že jsou holky v pořádku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.9.16 18:29

@Macamaca
Pěvně věřím tomu že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.16 21:27

@marketagetzitka Ahoj, já v repromedě otěhotněla taky na poprvé. Prvního syna máme z Obilňáku na třetí pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.16 21:30

@minimoni Za nás macs taky doporučuji. Rozhodně z posledního pokusu máme mnohem více kvalitnějších embryí než předtím, bez macs. Podle mého názoru kvalitní výběr spermie výrazně zvyšuje celkovou šanci na úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.16 21:34

Jj dík holky, jsme rozhodnuti do toho macs jít..jak jsem psala, bude to naposled..tak zkusíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.9.16 22:04

Ahoj dámy. Zdravím Vás já a prcek v bříšku. Jsme Dnes 6+6 tzn ze zítra 7+0 a to je 8.ttden že. srdicko bylo a bilo. Vše je ok! Děkuji že jste na mě myslely. A omlouvám se že jsem.se neozvala dřív. Byla jdem.na dvou návštěvách a večer mi jedna dojela a prespava tu, moje svica a neteře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.