1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.16 15:57

@beata123 :D.. neboj taky se dockas. Verim tomu!!! Ja mam fakt pocit, ze v repromede to umi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.9.16 16:51

Dlouhou dobu jsme tvrdili, ze malý bude jedinacek..první rok byl pekelnej, ted uz nám otrnulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.9.16 20:41
@pajinkapajinka píše:
@Lalunta tyyy joo jsi dobra. Ty nase holky taky maji ctyri mesice a teda jsem uplne grogy :D. Ale teda rikala jsem mojemu az bude po par letech to jedno tak budeme uplne v cajku, kdyz jdme zvladli dvojcata

a to ti vyšlo z jednoho zavedeného embryjka ty dvojčátka a nebo to byly dvě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 21:15

@kliki z jednoho. Mame doma jednovajky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.9.16 08:01

Ahoj holky, tak jsme ve středu byli na první konzultaci v Repromedě a byli jsme opravdu spokojeni :) ani nepůjdeme na konzultaci do Heliosu, nejprve jsme si říkali, že se rozhodneme po obou, ale paní dr. Hromadová zapůsobila opravdu dobře :) říkali jsme si, že jsme zbytečné 3 roky promarnili v UNICE, kde neudělali žádné testy, jen hned IVF, z toho 6 embryí a pořád chodit jen na vklad a nic z toho. Budeme to mít asi na dlouho, příští týden ještě genetická konzultace v Repromedě, hormonální profil AMH, spermiogram a pak asi IVF. Prý by se to dalo udělat tak, že do konce roku IVF, pokud budou vhodné k zamražení a ke genetice, tak se vše dá zmrazit a veškeré genetické testy naše a pak i embryjek by se dělaly po novém roce, takže KET by mohl být třeba až březen.
holky chtěla jsem se zeptat, dělají i IMSI? nenašla jsem v ceníku.
Jinak všem Vám moc držím palce a jak vidím, tak mi připadá, že v Repromedě opravdu ví co dělají a umí to. Hlavně klidně udělají plno testů na pojišťovnu, jen aby věděli co nejvíc a bylo to vše účelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.9.16 09:26

@hancami
Plně stebou souhlasím. Moje známá dělá v praze a jezdíjou do brna, protože Repromeda v brně má ted nejlepší vybavení a má i nejlepší výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.16 20:43

Holky, ačkoli Repromedu chvalim, mame diky nim krasne ditko, tak ted na podruhé mam trochu rozpacite pocity.,nevim proč ani..dávky Gonalu mam o dost vyšší, doba stimulace cca o 3 dny kratší, předpokládaný počet vajíček o dost nižší..vim, ze se to cyklus od cyklu liší…pan doktor Kafka na me dojem urcite neudělal..nikdo mi nic poradne nevysvětlil, ačkoli jsem se ptala..na otázku proč nyní stimuluju tak krátkou dobu mi bylo odpovezeno, ze není potvrzeno, ze by doba stimulace měla vliv na kvalitu embryí.. Možná jsem jen precitlivela z hormonu :mrgreen: ale nejako me to tam rozladilo..uvidime v pondělí, jdu na odběr vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.9.16 21:37

@minimoni Ja jsem zastance toho, ze stimulovat by se melo nejmene 11 dni! Aby byla zrala vajicka! kdyz nejsou zrala vajicka na oko se to nepozna, a ani v deleni…az pri uhnuzdneni, kdy nedojde k tehotenstvi.Me se moc libi pristup v heliosu.Uz nekolikrat tam pisu dotazy, vzdycky mi odepisou. A myslim ze jsou v tom na spickove urovni po repromede. Jestli nevyjde posledni mratacek nejspise pujdeme do heliosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.16 21:40

@adrusenkaaa taky me to prijde děsně krátké..uvidime výsledek, ale nemám z toho dobrý pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.9.16 21:46

@minimoni jak dlouho budes stimulovat? A prave proto to vyjde, ze nemas dobry pocit…zvdy to je opacne.Moc ti to preji :kytka: a prvni ditko jsi mela na ktere vlozeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.16 21:57

@adrusenkaaa dekuju :kytka: vyšlo nám to na první vložení..pouze jedine embryo po PGS..ale s tímhle počtem mam dojem, ze se ani nedostane na transfer.,no zacala jsem stimulovat v neděli a zitra končím, takze 7 dni, což mi prijde dost malo…v pondělí odběr..a prý by mohlo byt 10'vajicek..meli jsme posledně hodne odpadlíků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.9.16 22:01

@minimoni 8o ty vole.Tak tebe si musim zapamatovat! Treba to bude stacit kazda zena jina, tezko rici.Ale vzali to hopem. Kafka te ma na starosti jo? No jestli nedojde k transferu (tuk, tuk, tuk…to ti nepreji) tak bych mu podekovala za kratkou stimulaci. Dej mi pak vedet! Urcite to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.16 22:14

@adrusenkaaa nene mame Tokarevu..Kafka dělal utz ve středu,,jako jsem z toho dost rozpacita..víckrát uz do tohodle nejdu, malý bude kdyžtak jedinacek, ale jestli nedojde ani na transfer, tak budu pekne nakrknuta..budu informovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
23.9.16 22:28

@minimoni 7 dni 8o 8o 8o no tak to je masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.16 22:36

Ach jo holky, su na…aná..všude čtu, ze by stimulace měla trvat alespon 11 dni! Nechápu proč mi to tak děsně uspisili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.