1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
27.9.16 13:09

@beata123 my máme za sebou 1 IVF, s 4 transfery a k tomu 2 přirozeně. takže jsem si to vydupala před druhým a pro nás asi posledním IVF :lol: s doporučením se nic neplatilo, pouze cesta 2× do Plzně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.9.16 13:26

@hancami
Víš právě nevím když teprve první pokus se nepovedl jestli do toho hned jít. Jsem z toho všeho nějaká vedle. Ale pokud nevyjde ani druhý ket tak otom asi budu uvažovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.9.16 13:28

@hancami posledním tím myslíš že se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.16 13:29

Jasně, první pokus člověk jen věří a doufá, že se povede a že to nebude běh na dlouhou trať, tak přeji hodně štěstí na KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.16 13:32

@beata123 nene, máme ho teprve před sebou, ale už toho máme po těch 5 letech dost, tak uvidíme, jestli se zadaří a jestli ne, tak už chceme žít i něčím jiným než snažením o miminko. Už jsme po těch letech nějak otupělí :) myslím, že už u nás opadlo ta šílená touha po miminku, takže asi poslední IVF před námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.9.16 13:34

Je pravda že když člověk vždy vidí jen tu jednu čárku tak pochybuje zda někdy uvidí a dočká se té druhé ikdyž má podporu rodiny, tak oni netuší jak člověku je. Já stále věřím že se to musí povést, ale je pravda že i otom imunu jsem začla uvažovat, ale slyšela jsem otom nedávno teprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.9.16 13:35

@hancami
jasně chápu a přeji at vám to výjde a můžete žít něčím jiným s novým členem rodiny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.16 13:44

@beata123 děkuji :) já už ty dvě čárky viděla celkem 4×, ale nikdy to nedošlo dál než do 8.týdne :( no, to je život, už se tím, tak netrápím, prostě to někomu třeba není souzeno, tak uvidíme, co nám přinese tohle IVF a repromeda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
27.9.16 14:14
@hancami píše:
@beata123 děkuji :) já už ty dvě čárky viděla celkem 4×, ale nikdy to nedošlo dál než do 8.týdne :( no, to je život, už se tím, tak netrápím, prostě to někomu třeba není souzeno, tak uvidíme, co nám přinese tohle IVF a repromeda :lol:

omlouvám se, že jsem nečetla články předtím, ale jaký máš problém??? začínám se i já bát. Taky jsem poprvé měla 2čárky a těhu zmklo a hned jsme se rozhodli pro IVF takže v říjnu bych měla jít na první KET, ale ještě nevím kolik budeme mít mražáčků???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.16 14:47

@kliki já asi nemám pravidelnou ovulaci a manžel celkem katastrofický spermiogram, takže když už se chytlo tak poprvé to bylo mimoděložní - pak vždycky puď potrat, nebo se přestalo vyvíjet. Prý hlavně špatné spermie a já musím mít vyšší dávky estrofenu na sliznici. Ale neměli jsme PGD ani PGS, takže embryjka mohly být špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.9.16 23:07
@adrusenkaaa píše:
@kratjana A ten scrathing delaji kde? A to je po narkozou? Nevim, jestli je dobre seskrabnout sliznici…je to zvlastni.

Adri, dělá se to cyklus před zavrdenim. Já na tom byla vvcervenci s až další cyklus byl ket. Jak vidíš tak se zadarilo. Je yi o tom že tím jak se seskesbne tak se vylučují jakýsi hormony podporující hnízdění. Dělali mi to v repromedr za 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.9.16 13:45

@kratjana a to se dela pri narkoze? jak dkouho to trva a jsou nejake bolesti po tom? a ktery dc se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.9.16 22:07

@adrusenkaaa dělá se to normálně zažívá. Vůbec to nebolí. Jen lehce jako při menses. Ale to snad jen v tu chvíli. Jako při slabsi menses. Probíhá to jako gynekologická prohlídka. Nasednes na kozu, udělá to a jdeš domů. Je to ajn cvajn :) Adri zkus to. Možná se nám zadarilo jen náhodou ale tezko říct. Pila jsem taky měsíc předtím trezalku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.10.16 14:26

Ahoj holky, chci se zeptat, volali jste někdy na to jejich pohotovostní číslo?
Dostala jsem dneska ms a mám začít stimulovat… Nevím, co mám dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.10.16 15:01

@Macamaca ahoj ja volala tak se neboj a v klidu zavolej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.