1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
4.10.16 17:19

@marenkaF a kde pusobi? Zrejme nedozji za klienty ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.10.16 17:30

@adrusenkaaa nene klienti za ni co jsem cetla tak asi driv bydlela na Cejlu a tet nekde u tisnova tak to nebudu mit daleko a pres rok bydlela v PERU a ucila se o bylinkach a od samanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.10.16 17:43

@marenkaF budu drzet pěsti Maruško. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.10.16 17:52

@kratjana dekuji :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.10.16 18:29

@marenkaF tak pak dej vedet jake to s ni bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.10.16 04:46
@adrusenkaaa píše:
@marenkaF tak pak dej vedet jake to s ni bylo.

tak pak napiš jak to probíhalo… taky jsem zvědavá a budu držet palečky a přeju hodně štěstíčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.10.16 04:49

Jinak holky moc díky za podporu. Jsem ráda, že vás tady mám. To víte pokus, který je jediný je záhul na psychiku. Tak jsem byla na akupunktruře a mám v uchu asi pět jehliček. A dvě tam mám na psychiku. No tak to trochu zabírá, nejsem tak nervozni, ale to asi proto že mám ještě čas. Až k tomu dojde, tak to bude mazec. A když to nevyjde tak vyzkoušíme ještě další pokus a to by bylo, aby se to nepovedlo. Nesmím to vzdát. Tak zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.10.16 10:17

@kratjana Jak dopadla kontrola?? Vše OK? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.10.16 13:04

@Kikuška90 ahoj děkuji za optání. Jj kontrola ok. Měříme 2cm a jsem 9.tt. Co ty? Jak se cítíš? Už máš výbavu? Kočár? Jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.10.16 13:20
@kratjana píše:
@Kikuška90 ahoj děkuji za optání. Jj kontrola ok. Měříme 2cm a jsem 9.tt. Co ty? Jak se cítíš? Už máš výbavu? Kočár? Jméno?

Tak to je super :).. Výbavičku postupně dokupujeme, každý měsíc něco, podle toho na co narazím. Kočár už mám taky vybranej, ale objednávat budeme až tak prosinec/leden. Líbí se mi tenhle :

http://www.kocarky-tako.cz/…-4-1287.html#

A malá bude Míša. Rozhodovali jsme se mezi Míšou a Bárou a Míša nakonec vyhrála :) Jinak už mě pěkně nakopává, tak jsem zvědavá jak to bude vypadat za pár týdnů 8o Před 14 dni jsme byli na druhém screeningu a malá měla 25 cm a 400g, už je to kus ženský :pankac: Jinak mám od nalezení // nahoře už 7kg, tak doufám, že se to trochu zpomalí :roll: Protože bříško zrovna moc velký teda nemám :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.10.16 18:49

Jj dam vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.10.16 20:12

@kliki Ahoj, kdy jdeš zítra na kontrolu? Já jdu zítra taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.10.16 21:28

@Kikuška90 @kratjana
Super zprávy, holky! :palec:

Kiki, za pár týdnů se Ti bude břicho hýbat sem a tam, je to boží, užívej si to. :srdce: Hlavně to teď poletí kosmickou rychlostí! Pamatuju si, že po tom druhém screeningu jsem se ani nenadála a už jsem se připravovala na porod. Mimochodem slyšela jsi o anibalu? Já ho používala a kudy chodím, vřele doporučuji!!!

Jani a co Ty, jak Ti je? Nebývá Ti zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.10.16 21:31

@Lalunta já o yom aniballu slyšela a přemýšlím o yom protože se děsně bojím porodu. Ale já se bojím že mi to praskne v pipce 8o
Jo a blbě mi je a parkray jsem i zvracela. Kdybych se tomu zvraceni nebránila tak bliju furt. A vše mi smrdi. Je mi blbě jen si na to vše vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.10.16 13:53
@Macamaca píše:
@kliki Ahoj, kdy jdeš zítra na kontrolu? Já jdu zítra taky ;)

Uz jsem tam byla v 10.15,ale vzali me driv tak jsem i driv skoncila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.