Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@kratjana Ahoj a kam chceš jít na ten 1. screening?? Ono je to nepovinný, pojišťovny to některé proplácí až zpětně a to né celé, proto o tom někteří gyndaři ani nemluví. Vidím, že se o to zajímáš v jiné diskuzi. Tak Ti chci jen napsat, že to není pravda s tou krví. Pokud se objednáš do Brna na Veveří, tak tam Ti krev naberou přímo v den UTZ. Rozhodně né v 10tt jak Ti tam někdo píše. Ani vlastně nevím proč to tak někde dělají zbytečně nadvakrát.
Jinak tady máš odkaz na to Brno - http://prenatal.cz/index.php?…
Dělají to tak, protože pak v den utz už mají výsledky z krve a rovnou jim pak vyleze výsledek screeningu. Když se dělá krev+utz v jeden den, tak se čeká pár dní na výsledek.
@Kikuška90 ahoj Kiku. No chystám se tady ve Znojmě. Dělá to tu kedna doktorka. Už jsem se objednala. Objednali mě na 13.tt a to 3.11..
Vzp proplaci tisíc korun. Jfu si yo přečíst na tu vedlejší diskuzi. Ještě jsem tam nebyla
@bejbyn píše:
Dělají to tak, protože pak v den utz už mají výsledky z krve a rovnou jim pak vyleze výsledek screeningu. Když se dělá krev+utz v jeden den, tak se čeká pár dní na výsledek.
Na Veveří dělají ultrazvuk a berou krev ve stejný den, jak píše @Kikuška90
Výsledky máš v ten stejný den.
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca Drzim moc palecky at jsou vajicka kvalitni. Kasly na pocet, dulezita je kvalita.Oni jsou tam hodni tak se niceho neboj do 10 minut budes vzhuru.za me Macs urcite!
Děkuji ![]()
No to já se nebojím,
už jsem jednou byla a měli jsme MACS a i přes to z 12 vajíček jen jedno embryjko. Proto mám obavy ![]()
@Macamaca píše:
Na Veveří dělají ultrazvuk a berou krev ve stejný den, jak píše @Kikuška90
Výsledky máš v ten stejný den.
Přesně tak
Na výsledky jsem čekala jen pár hodin
… Oni to tam holky psali, jakože se tam krev MUSÍ vzít v 10tt jinak je pozdě. Tak jsem jí chtěla uklidnit, že fakt nemusí.
@Kikuška90 ale moc se mi tam teda nelíbilo.. Já vím, že je tam jsou asi největší odborníci, ale ten přístup nic moc.. ![]()
@Macamaca píše:
@Kikuška90 ale moc se mi tam teda nelíbilo.. Já vím, že je tam jsou asi největší odborníci, ale ten přístup nic moc..
U koho jsi byla??
@Kikuška90 píše:
U koho jsi byla??
U nějaké doktorky, nevím jméno, a pak volala i Vlašína a ten taky nebyl moc příjemnej.. I tak všeobecně, na recepci taky nic moc a když jsem tam volala, tak většinou jen řekli Prosím? Žádný představení, dobrý den nebo tak něco..
A nebo nás prostě v Repromedě moc rozmazlují a jsme zvyklí na jiný přístup ![]()
@Macamaca taky kdyz jsem tam byla tak nic moc. Vlasin skoro cele vysetreni nemluvil, kdyz nahodou tak potichu, ze jsem nerozumela. Pro me cca pul hodiny hruzy… nakonec veta - mimiknka jsou v poradku. Nejhorsi zazitek z tehotenstvi.
@Macamaca @pajinkapajinka Teda holky já zírám, jak kdybych byla někde úplně jinde
Vlašína jsem zatím teda nechytla, ale švagrová si ho vychvalovala až do nebe, že s něma celou dobu komunikoval, pečlivě jim vše ukazoval. Prý si pěkně popovídali.
Já měla na každém screeningu jinou Dr., ale obě teda super. Všechno co nám ukázali, tak hned popsali, řekli jestli je to OK. Obě se ptali jestli chceme znát pohlaví. My jsme teda s manželem byli fakt spokojeni. Ten druhej screening byl o něco lepší, ale to bylo tím, že mimčo už je větší a je víc na co koukat, ale právě, že nám všechno detailně popsala, tak to bylo super.
A když jsem se objednávala po telefonu, tak se vždycky představili. Akorát je fakt, že při 1. screeningu ta paní na recepci extra milá nebyla, vybafla na mě, že chce těhu průkazku a kartičku pojištěnce a zdar. Při druhém to bylo v pohodě. Ono je tam těch doktorů celkem hodně, tak asi záleží na koho narazíte. Já jsem teda spokojená zatím a těším se na ten 3. screening.
@pajinkapajinka no a to si představ, že mě neříkal dobré zprávy, takže o to to bylo horší ![]()
@Macamaca to verim
. Empaticky teda nebyl. A fakt si nedovedu predstavit, ze na konci te nekonecne pulhodiny, kdy jsem celou dobu mela srdce az v krku a nemohla jsem skoro dychat, mi rekl, ze holkam neco je! To bych fakt nedala.
@Kikuška90 kapacita Vlasin urcite je, ale asi pracuje a komunikuje dle nalady. I jsem to rikala me gynekolozce, jak to pro me bylo to vubec nejhorsi v tehu. Rikala ze on je takovy. Pry mu to uz na nejakem konziliu doktorky rikaly a on si pry vzdycky neuvedomi ze by mel komunikovat. Pry se vzdycky tak soustredi
…
Posilam fotecku uz skoro petimesicnich (korigovane tri) holek
Posilam fotecku uz skoro petimesicnich (korigovane tri) holek
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.