Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF jeee, Maru ahoooj. Jak pokrqcujete? A co pritelova operace? U mě se zadaril teď v srpnu poslední šestý ket ![]()
@marenkaF píše:
@Macamaca ahoj ja volala tak se neboj a v klidu zavolej
Díky, no já právě volala dřív, než jsem to sem psala a nikdo to nebral. Tak jsem chtěla vědět, jestlia někdo nějaké zkušenosti..
Volali zpátky za půl hodiny, ale slečna je doma jen na telefonu, takže stejně musím volat zítra ráno v sedm.. Zrovna v nejhorší den jsem to dostala, jediný den, kdy mají zavřeno ![]()
Já snad teď po druhé budu víc nervni než poprvé ![]()
Tak po PK máme 5 z 5 oplozených..ted zas čekání na výsledek PGS..ale z té metody MACS máme radost..minule ten úbytek během PK byl dost velký…
@kratjana ahoooj.jo pritel po operaci do ry tak jak se zotavy tak jdem na prohlidku delohy a pak ket…moooc gratuluji a at se te nepusti ![]()
@minimoni píše:
Tak po PK máme 5 z 5 oplozených..ted zas čekání na výsledek PGS..ale z té metody MACS máme radost..minule ten úbytek během PK byl dost velký…
Jee, tak to je super, nám po PK z pěti zbyly tři. Takže to máš exkluzivní výsledek ![]()
@minimoni píše:
ahoj… tak já jsem z toho dost smutná. Po pěti oplozených nám po kultivaci zbyly čtyři a po PGS nám zbylo jedno. Takže půjdu jen na jeden pokus a šance jsou 50 na 50procent. Takže jsem z toho smutná a dost ve stresu. No dneska se z toho nějak dostanu, ale pořád na to myslím. Manžel říká, že to kdyžtak zkusíme znovu. Ach jo, je to pořád dokola. Musím věřit, že to na poprvé určitě vyjde. Holky, podpořte mě tu, že je tu někdo komu to vyšlo na první pokus??? ![]()
@kliki řekla bych že je tu dost holek kterým to vyšlo má první pokus Luci. Snaž se zachovat klid a No stres.kdy máš tu kontrolu?
@kliki meli jsme to tak na poprvé..z 13 oplozenych po PK pouze 3, po PGS jedno a to me tu ted zlobí ![]()
@minimoni píše:
@kliki meli jsme to tak na poprvé..z 13 oplozenych po PK pouze 3, po PGS jedno a to me tu ted zlobí
holky díky moc za podporu… Je to skvělý, když vím, že je tu někdo komu to vyšlo napoprvé… byla bych moc šťastná ani nevíte jak… a co sliznice byla vysoká??? Já jdu v pátek na kontrolu tak uvidíme jak to roste. zatím jsem 8.den cyklu a ještě piju kontryhle, ale nevím jak ještě dlouho?? aby mi neuškodil
@kliki ahoj, no my měli z pěti oplozených po PK tři, po PGS jedno. Nám říkali, že šance je jen 40%, ale povedlo se na poprvé.. To, že už to nedopadlo, je zase jiný příběh..
Včera jsem začala druhou stimulaci, tak uvidíme, jak to bude tentokrát…
Ahojte devcata tak se s vami podelim o radost,,,tak dalsi KET oddaluji zensky z prace pozhanely kontakty a dostala jsem se snad k te nejlepsi lecitelce ( samance)
jsem rada slysela jsem o ni jen ty nejlepsi veci a pomohla zname s ditetem a to nemohla otehotnet 17 let…koukala jsem se ze s ni byl rozhovor i v televizi
tak 31.10. jdu k ni na kozultaci ![]()
@marenkaF A jak se jmenuje lecitelka a jak leci? Urcite ti pomuze.
Iz tim, ze nekam pujdes te to psychicky podpori ![]()
@adrusenkaaa Nada Blechova,,,no uz jsem vyzkousela ale dva lecitele a nic tak zkusim jeste tuhle pani a uvidime treba me uklidni a nebudu na to tak myslet a bude lip ![]()
@kliki nejak se mi to neodestalo. My v repromede na prvni ket.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.