Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@minimoni ahoj, já stimulovala 8 dní, desátý byl odběr. Z 13 oplodnenych vajíček máme 7 blastocyst (+ 2 co neprošly pgs), hned první se uchytila. Určitě vědí, co dělají. Při předchozích ivf jsem stimulovala vždy déle, ale počet blastocyst byl výrazně menší.
Uvidime holky, jako pravda je taková, ze v předchozím cyklu ani delší cyklus nezajistil lepsi embrya..jsem zvedava, jak to dopadne..
Holky tak jsem se rozhodla testnout až 14den v pondělí a jedu na krev a na utz. naposledy 9.den bylo bílo tak ještě mám malou naději v sobě, ikdyž pochyby jsou.
Tak 7 vajicek venku, ted uz jen čekat, jestli je tam nějaký bojovnicek co projde PK a PGS…
Holky, který den cyklu se provádí embryotransfér??? Je možný, že až 20.den cyklu??? Nebo dříve. Mám se objedna na kontrolu ultrazvukem mezi 10. a 12.dnem cyklu, takže v tý době embryotransfér neproběhne???Holky prosím o radu napište co nejdříve abych věděla jak vše časově naplánovat.
@kliki
10-12 den rozhodně ne já byla až 22den ale záleží na sliznici můžeš být dřív nebo i později.
@hancami Tak ráno test negativní uplně bílo a krev to jen potvrdila. tak počkám až to dostanu a půjdu do druhého ketu. Ten už bude doufám veselejší ![]()
Aha… tak díky moc z info. Taky jsem si myslela, že to bude okolo toho 20.dne cyklu. V sobotu a v neděli ale tento úkon nedělají, že???
@beata123 píše:
@hancami Tak ráno test negativní uplně bílo a krev to jen potvrdila. tak počkám až to dostanu a půjdu do druhého ketu. Ten už bude doufám veselejší
Tak to mě mrzí, ale aspoň máš mrazáčky a můžete jít hned do dalšího.. ![]()
Příspěvek upraven 26.09.16 v 16:04
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.