Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa nám asi PGS zabránilo od několika zbytečných zavedení..z 5 embryi nám tehda zbylo jedno vhodne…a to mi tu ted truni na nocniku ![]()
@minimoni
My máme pgs a aztím to nevypadá. A na kolikáty pokus se povedlo?
@minimoni promin jsem to blbě přečetla už to vidím že vám zbylo jedno:-)
Holky nevzala jsem si utrogestan ve 12 jak to mám udelat. Další beru v osm
@pajinkapajinka píše:
@kratjana hned ho vzit a pak vecerni normal
A modlit se, že se nepoblinkáš
…Já to teda přesně na hodinu nikdy nebrala
Takže si vem hned a pak bych ten večerní o něco posunula.
@kliki ahoj kliky a všechny ženy tady… dlouho jsem o sobe nedala vedet, hlavne proto ze jsem nejaka rozhozena z vysledku… jak jsem psala, odebrali mi 37 vajicek v sobotu.. v pondeli mi volali ze oplodnili 18 a ted v pondeli co bylo mi volali ze prezily jen 4
a ted jeste cekat 3 tydny az mesic na PGD a uvidime jestli vubec budou nejaka zdrava :/ co ty kliki jak jsi na tom?
@Kikuška90 @pajinkapajinka asi to posunu o něco. Snad se nic nestane ;(
@kratjana píše:
@Kikuška90 @pajinkapajinka asi to posunu o něco. Snad se nic nestane ;(
Určitě néé
Já dodržovala pouze termíny ráno-odpoledne-večer.. čas jsem nikdy nehlídala. Když jsem šla do práce tak jsem zaváděla ráno v 5:30, o víkendu až třeba v 8. O nic nejde, když to bereš 3× denně, tak ta hladina se pořád udržuje. Takže no stress matko
![]()
@Kikuška90 píše:
Určitě néé![]()
Já dodržovala pouze termíny ráno-odpoledne-večer.. čas jsem nikdy nehlídala. Když jsem šla do práce tak jsem zaváděla ráno v 5:30, o víkendu až třeba v 8. O nic nejde, když to bereš 3× denně, tak ta hladina se pořád udržuje. Takže no stress matko
![]()
Uffff
a máš krasnej metrik. Já se snažila si ho udělat ale nějak jsem na to nepřišla.
@yareah Ahoj,
jak jsem už psala vzali mi vajíček a z toho vhodných jich bylo7 a pět jich oplodnili a zítra mi dají vědět kolik jich bude vhodných po té kultivaci a jestli už to bude mít i to PGS nevím… když mi volali poprvé tak jsem jim moc nerozuměla a ani nevím co přesně mi volali. Takže zítra mi písnou email a tam už toho budu víc moudrá. Ale taky se bojím, aby zbylo vůbec nějaký??? Mám strach.
Holky měli jste některá zavedený embryjko bez PGS a uchytlo se???
@minimoni píše:
@adrusenkaaa nám asi PGS zabránilo od několika zbytečných zavedení..z 5 embryi nám tehda zbylo jedno vhodne…a to mi tu ted truni na nocniku
takže se to povedlo hned na prvn pokus??? Jedna z těch šťstných. ![]()
@kratjana
Moc gratuluju!
A je to v suchu! Můžeš se těšit na holčičku.
Užívej si to moc!
Náš maličký má už 4 měsíce a hned bych si na druhé dala říct, čeká nás tam totiž taky ještě holčička. ![]()
@Lalunta tyyy joo jsi dobra. Ty nase holky taky maji ctyri mesice a teda jsem uplne grogy
. Ale teda rikala jsem mojemu az bude po par letech to jedno tak budeme uplne v cajku, kdyz jdme zvladli dvojcata
@Lalunta @pajinkapajinka
Teda holky musím říct že vám tiše závidím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.