Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj! Zdravím vas! Mame z Repromedy 18m chlapečka a nyní podstupujeme pokus o dalšího cvrčka..tehda nám po PGS zbylo jedno embryo, takze cele od zacatku..nově využijeme metodu macs..mate některá zkušenost s touto metodou? Chodíme opět k Tokareve..mam vyšší dávky Ginalu..za ty víc jak dva roky mi celkem dost klesl AMH…
@kratjana sice se nám miminko povedlo přirozeně, ale hned od prvního dne, kdy měla dojít menstruace jsem krvácela. Měla jsem hematom a ten miminko ohrožoval. Musela jsem jen ležet. Nic jiného. Jen na záchod a do postele. Utrogestan jsem polykala 2-2-2. Byla jsem hodně unavená a někdy jsem se i pozvracela. Hned jak to šlo jsem začala zase zavádět. Dva měsíce jsem jen ležela. Postupně krvácení ustávalo a pak vymizelo úplně. Dnes jsme ve 27 týdnu.
@kratjana hmm to je. Myslim ze vic jak devet ani nedavaji. Ale sama vis, ze duvodu muze byt spoustu. A samo krvaceni nemusi znamenat nic negativniho. Drzim palce na zitra…
@irci2 Týooo už 27tt
Já si Tě pamatuju. A víte pohlaví? Nebo si necháváte překvápko?
A jak se Ti jinak daří??
@irci2 min tyden jsem krvácela a CIC krom gestačního váčku v děloze nebylo
Jsem. zvedava co dnes. Ksem.si říkala dlouho jsem nekrvacela a hle. Achjo
si to vše přivolavam.
Gratuluji ti k 27.tt. Je to krásný. ![]()
Nejlepší ke že mám to krvácení, a oni řeknou to je dobrý to může být, když to mebudu řešit tak ani nebudu vědět že mám hematom ![]()
@kratjana Jani moc na tebe myslím a držím pěsti a´t je vše jak má být.
![]()
@kratjana Já jsem hodně krvacela v 6tt, jasně červenou krví a postupně se to zhorsovalo. Tokareva mi vzala krev, podle utz všechno ok. Měla jsem nízkou hladinu estradiolu i progesteronu, takže mi zvedla climaru na 4×4 a utrogestan na 3-2-3. Pak to přešlo a od ty doby všechno dobrý. Měla jsem strach v 13tt ohledně vysazovani léků, ale taky v pohodě. Moc držím palecky na kontrolu ![]()
@Kikuška90 píše:
@irci2 Týooo už 27ttJá si Tě pamatuju. A víte pohlaví? Nebo si necháváte překvápko?
A jak se Ti jinak daří??
Budeme mít chlapečka. Moc se na něho těšíme. Termín máme na Vánoce, tak doufám, že to bude o malinko dříve. Bříško mám už velikánský. Jsem zvědavá jaká kulička ze mne bude. Už se mi špatně spí a to nejen díky bříšku ale prcek bude asi noční pták. Musím počkat až se uklidní a pak zaspím i já. Né nadlouho, asi se mu líbí mě budit. Ale to má po tatínkovi, ten taky toho moc nenaspí
. Injekce na ředění krve jsem si píchala do konce 16 týdne. Bezlepkovou dietu dodržuji, ale strašně mi chybí čerství rohlíček. To bezlepkové pečivo je hrozný. Po narození prcka se opět vrátím k normální stravě.
@kratjana když jsem začala víc krvácet jela jsem na pohotovost a tam mi taky nic neřekli. Přes noc se to tak zhoršilo, šly ze mne i kusy krve. Na druhý den jsem šla ke svému lékaři a ten už viděl hematom. Dokonce mi ho ukázal jak se tam nad broučkem vlní. Na hematologii mi snížili dávku heparinu. Pak jsme jen už čekali jak to prďolka zvládne. Je to máš bojovníček
Věřím že vše dobře dopadne ![]()
@minimoni ahoj ja mam dobre zkusenosti s metodou macs. Z 5 vajicek byly 4 blastocysty.Muzu jen doporucit ![]()
@kratjana píše:
Holky já jsem tak nervozni. Už čekám v čekárně.
Holka ty nás napínáš ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.