1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
19.9.16 10:12

@kratjana dekuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:14

@adrusenkaaa
njn mě to nějak nedalo jsem četla že už se něco ukázalo 6.den tak mě to dostalo. Já tobě taky, to dáme! :hug:
Noo já jsem vydržela tak půl dne, ale pka to doženu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.9.16 10:15

@beata123 take dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.9.16 10:22

@beata123 no teosku stresuju že jsem s tydnama pozadu jinak ok.:D zítra mám kontrolu a bojum se že neuvidím nic v gestacnim vacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 10:25

@kratjana
Uvidíš to bude dobré, bude tam vše :hug: Ale chápu, že nervíky musí pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 10:52
@kratjana píše:
@beata123 @adrusenkaaa holky myslím na vás@kliki raději neblazni. Kdy ti zavolají?

no tak dám na vás… ale přijde mi, že i po IVF cyklu jsem pořád oteklá a tlustá. Beru jen Utrogestan a ten si zavádím vaginálně. Tak zase je výhoda, že to nejde přes játra. Tak si říkám, že dokud jsem takhle „čistá“ krom teda utroše, že bych mohla udělat něco proto, abych shodila nějaký to kilčo. Jinak ve čtvrtek mi dají vědět, kolik jich je dobrých po PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.9.16 11:21

@kliki a kolik jich zbylo po prodlouzene kultivaci ti nevolali? Yo máš dobrý já na vusledky pgs čekala tři tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 13:23

@kratjana no já to ještě nevím… Volali akorát hned druhý den, kolik jich bylo vhodných a pět oplodnili a další výsledky budou až ve čtvrtek a přepodkládám, že už to bude i po PGS. Napíšou mi email. Tak jsem zvědavá. Jinak ještě nic nevím… jen žo, že 7jich bylo vhodných a 5oplodnili a to jak se to bude vyvíjet dál mi dají vědět ve čtvrtek a jestli ještě pak bude to pgs až později to nevím.
Dali mi utrogestan, že si mám zavádět dní pak to dostanu a hned pak objednat mezi 10. až 13.dnem cyklu objednat na utz a pak se uvidí dál, kdy by se provedl transfér. Ale to víš, že se toho bojím, že se to neuchytne. Já doufám, že aspoň minimálně 2budou po pgs dobrý… nebo i raději víc. No jsem sama zvědavá. Ale minul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 13:25

Minule, když jsem otěhotněla přírodní cestou tak to vyšlo hned na první pokud kdy jsme to po vysazení antikoncepce vyšlo. Jen to zmlklo, ale důvod prý už nezjistíme. Tak uvidíme, ale jestli se to pak bude opakovat tak asi něco bude špatně. Toho se bojím. jinak jsem zdravá a nic mi není… tak nevím proč by to nemělo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 13:38

@kliki
Mě teda to pgs trvalo 14dnů ty výsledky. Bylo to nekonečné čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 13:42

@beata123 no já nevím jaký je postup dál… asi mi teda dají vědět, jak to kulminuje a vyvíjí se ty embryjka a pak mi ještě asi řeknou, že to půjde na PGS??? Nevím.. když mi volala tak jsem jí moc nerozuměla, to byly samé odborné slova a já v podstatě nevěděla o čem mluví. Takže fakt nevím, uvidím co bude v tom emailu. Ale holky tu píšou, že to PGS trvá tak 14dní minimálně. Tak nevím.. jsou to nervy.. ale nemyslím na to, protože oba dva s manželem nejsme nosiči žádných genetických vad a chyb tak by to snad mělo být v pořádku, neee??? co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 13:43

To samý ani mě nenapadlo se po telefonu zeptat, když jich bylo 7vhodných proč neoplodnili všech 7 ale jen 5??? Z toho taky nejsem moudrá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 14:01

@kliki
Já to měla tak že jsem šla na odběr. Po odběru mi volali kolich jich tedy je a kolik jich oplodnili. A pak mi volali protože jsem jich měla hodně tak kolik jich budu chtít na pgs protože nad 8ks se to platí. A po 14dnech mi volali kolik jich zbylo po pgs. Měla jsem to jako ty. Po odběru jsem čekala až to dostanu a až jsem to dostala tak jsem se hned objednala na 10DC. A mezitím mi volali akorát to pgs, nám zbyli 3embria. A 10DC jsem šla na utz, ale ještě bylo brzo u mě nic na utz neviděla že by se chystalo, tak jsem šla za další 4dny to už jsem měla sliznici 7.9 a dostala jsem utroš a klimaru. Ale to je vše individuální. no a naplánovali mi transfér. My taky nejsme nosiči podle genetiky a zbylo nám jich z 8kousků 3kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 14:03

@kliki
protože se třeba přestalov vyvjet. Mě když volali po druhé tak já vůbec nechápala co po mě chce abych se rozhodla kolik atd. Takže jsem hned po telefonátu volala manžela aby jí zavolal znova že jsem to nějak nepobrala:-) Ona to na mě tak chrlila že jsem fakt neviděla která bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 14:04

@kliki
Vůbec se nestresuj, člověk to nijak neovlivní. Já si myslela taky že jich bude víc když jsem jich měli tolik, někdy to tak je prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.