Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím, že na to
bylo brzo, pozvali si tě po týdnu a měli si tě pozvat až za 14 dní od první kontroly. Uvidíš, že příští týden už tam bude
tlouct
@kratjana ahoj Jani, mě tehdy Tokareva říkala, že se to nedá přesně podle utz změřit, protože plod je ještě moc malý a i milimetr dělá strašné rozdíly. Je důležité, že hcg stoupá a že na utz je něco vidět. Vůbec nestresuj, mimcu to nesvědčí ![]()
Holky a za jak dlouho jste měly vidět žloutkový váček a pak srdicko? Myslím. od kontroly 14.den
@kratjana píše:
Holky a za jak dlouho jste měly vidět žloutkový váček a pak srdicko? Myslím. od kontroly 14.den
Já 3 týdny po ET 5 denní blastocysty, takže 26 dní po oplodnění.
@Anonymní píše:
Já 3 týdny po ET 5 denní blastocysty, takže 26 dní po oplodnění.
Děkuji. a žloutkový váček?
@kratjana píše:
Děkuji. a žloutkový váček?
Ano, byl tam i žloutkový váček, embryonální pól a začínalo tlouct ![]()
@kratjana já měla 14. den po ket jen gestacni vacek. Za čtyři dny byl zloutkovy vacek a plod, srdíčko bylo za další týden.
Holky já zase spinim. Je to normální? Dpinila jsem 8.den po ket. Předevčírem a teď. Je to normalmi? Včera na kontrole prý ok
bože
@kratjana jani spineni v tehu byt muze. Nekdy pri spineni zvedaji davku utrogestanu. Ja brala 3× denne 2 tobolky.
Za jak dlouho po odběru vajec jste normálně cvičily??? myslím jako běhání, jízda na kole a podobně. Říkala, že nesmím žádný otřesy, že vaječníky jsou křehký, aby tam něco neprasklo. Ale nevím jak dlouho nesmím nic dělat, teda chodit prej můžu. Asi do první menses??? Vím, že tady řešíte horší starosti než je pohyb, chápu to ![]()
@kliki dnes ti ty vajíčka odebraly takže podlw mě až ti bude líp tak muzes
Ahoj holky, tak příští středu jdeme na první konzultaci k Dr. Hromadové. a 30.září jdeme na konzultaci do Heliosu, pak se rozhodneme, kam se vydáme na další a asi i poslední IVF. Musím říct že už se celkem těším
chtěla jsme se zeptat, při první návštěvě dělá se vyšetření, třeba UTZ a neříkali mi nic o spermiogramu. Ale třeba jim stačí výsledky, které máme z července z Plzně od Dr. Ulčové
Holky tak mi volali, že z 8vajec je 7dobrých a pět jich oplodnilo. a že mi ještě zavolají po kultivaci kolik jich zamrazí a kolik jich bude k transferu: Moc tomu nerozumím, nejsem z toho moudrá… víte některá jak tohle chodí??? dík za rady
@hancami
Ahojky mě na první návštěvě dělali utz, manžel byl na spermio předtím. Ale pokud už jsi někde byla tak nevím jak to je.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.